Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Peugeot

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 01-07-2008, 02:11   #3991
ölümlü_p4r4noid

rocker - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Peugeot 205 Gti 1.6
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
kimseden ses çıkmıo?Benzin pompasına baktıramadım hala,yine benzin karışmış yağa,deli gibi yağ kokusu,siyah duman...pompa işini bi halletseyim,,bu arada araç 120km de 35 ytl benzin yaktı 90-100km\h,,bana normal geldi,çünkü ayartlatmadan önce nerdeyse 400ün üzerinde yakıyordu...

rocker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2008, 12:38   #3992
lucifer

mahon - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi rocker Mesajı Göster
kimseden ses çıkmıo?Benzin pompasına baktıramadım hala,yine benzin karışmış yağa,deli gibi yağ kokusu,siyah duman...pompa işini bi halletseyim,,bu arada araç 120km de 35 ytl benzin yaktı 90-100km\h,,bana normal geldi,çünkü ayartlatmadan önce nerdeyse 400ün üzerinde yakıyordu...
dostum senin aracın benzin basınç regülatörü bozuk! iddaa ediyorum.

mahon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2008, 12:40   #3993
lucifer

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gladiator Mesajı Göster
Mahon mouse bozuk galiba.Takılı mı kaldı??
evet takıldı galiba.

Eski 01-07-2008, 12:41   #3994
lucifer

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi erdinc539 Mesajı Göster
MAHON

bilerekmi yapıyorsun.oraya bişe yazdım altına 3-4 defa geçmiş olsun yazmşsın.tamam ilan yeri değil bura ama 205 bölümü sonuçta ..
dostum hemen üstüne niye alıyorsun? mouse takıldı sadece.

Eski 01-07-2008, 12:48   #3995
1.9. Gti

Vites topuzu nasıl sökülüyor arkadaşlar? Benim topuzun üzerindeki plastik parça deforme olmuş güneşten, yanları attı ve parça çıktı yerinden, elime batıyor uçları. Değiştirmek istiyorum ama eskisini sökemedim bir türlü, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Noodles Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2008, 13:26   #3996
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Noodles Mesajı Göster
Vites topuzu nasıl sökülüyor arkadaşlar? Benim topuzun üzerindeki plastik parça deforme olmuş güneşten, yanları attı ve parça çıktı yerinden, elime batıyor uçları. Değiştirmek istiyorum ama eskisini sökemedim bir türlü, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Sıkıca çek ama dikkat et elin tavana vurmasın.....

gladiator Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2008, 13:36   #3997
uluhun

hakan 205 GTİ - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

burdan yönetici arkadaşlara sesleniyorum form kuralları gereyi bazı arkadaşlar banlanmış vaziyette (erdo,burak,erkut) ve bu arkadaşlar 205 i en iyi bilen ve yardımlarını bir an bile esirgemeyen arkadaşlardır söz konusu bazı olaylara karışmış olup siteden çıkarılmıştır ama olaylara karışan diyer arkadaşla hala sitede olup gereksiz ve hiç yardımı olmayan yorumlar yapmaktadır.onlarda çıkarılsın istemiyorum fakat bu olayın en kısa sürede çözülmesini ve kardeşlerimizi aramızda yeniden görmek istiyorum.bu konuda yapılacak şeyide çekinmeden ve haddim olmadan size söylim süreli kullanıma kapatın ve süre dolduk tan sonra tekrar kullanıma açın .( form kurallarına aykırı haraketten 3 gün yasaklandınız gibi ).şunuda söylemeden geçem form yöneticisi arkadaş pek konuya hakim deyil heralde sadece banlamayı yöneticilik zannediyor önce banlanan arkadaşların açtığı konuları bi okumanı tavsiye ediyorum ne kadar faydalı ve yararlı birde banlanmamış arkadaşlara bi bakın ne kadar gereksiz daha fazla konuyu uzatmıcam eyer kardeşlerim en kısa sürede aramızda olmazsa kasıt aramaya başlıcam.kolay gelsin

Eski 01-07-2008, 17:25   #3998
ölümlü_p4r4noid

rocker - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Peugeot 205 Gti 1.6
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi mahon Mesajı Göster
dostum senin aracın benzin basınç regülatörü bozuk! iddaa ediyorum.
Bunu ustamada söyledim,kendiside artık aşmış,(audi,mercedes,VW,chevrolet,v.b.)ayrıca bosh car servisi kendisi.Basınç regulatörü enjektektörlere giden benzinin basıncını ayarlar dedi,diğeri farklı bi durum,depodaki benzin pompası benzini tutup ordaki basıncı sağlayamıyor dedi,benzini geri kaçıyor dedi..onun söylemleri budur,depodakini değiştirdikten sonra görüp bakcaz,,,,bu arada 300krş yakıo arabam,size göre normal mi?1.6 Gti

rocker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2008, 18:46   #3999
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi hakan 205 GTİ Mesajı Göster
burdan yönetici arkadaşlara sesleniyorum form kuralları gereyi bazı arkadaşlar banlanmış vaziyette (erdo,burak,erkut) ve bu arkadaşlar 205 i en iyi bilen ve yardımlarını bir an bile esirgemeyen arkadaşlardır söz konusu bazı olaylara karışmış olup siteden çıkarılmıştır ama olaylara karışan diyer arkadaşla hala sitede olup gereksiz ve hiç yardımı olmayan yorumlar yapmaktadır.onlarda çıkarılsın istemiyorum fakat bu olayın en kısa sürede çözülmesini ve kardeşlerimizi aramızda yeniden görmek istiyorum.bu konuda yapılacak şeyide çekinmeden ve haddim olmadan size söylim süreli kullanıma kapatın ve süre dolduk tan sonra tekrar kullanıma açın .( form kurallarına aykırı haraketten 3 gün yasaklandınız gibi ).şunuda söylemeden geçem form yöneticisi arkadaş pek konuya hakim deyil heralde sadece banlamayı yöneticilik zannediyor önce banlanan arkadaşların açtığı konuları bi okumanı tavsiye ediyorum ne kadar faydalı ve yararlı birde banlanmamış arkadaşlara bi bakın ne kadar gereksiz daha fazla konuyu uzatmıcam eyer kardeşlerim en kısa sürede aramızda olmazsa kasıt aramaya başlıcam.kolay gelsin
Ne zaman olmuş bu haberim yok.........

Bir de sözkonusu olaya karışmışlar derken ne gibi olaylara karışmışlar ki?

gladiator Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-07-2008, 19:31   #4000
Senior Member

alpos - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 205 GTI 1.9 1990 D6B
hadi Erdoyu anladım diyelim, dilinin ayarı yok, Burak'la Erkutu neden banlasınlar ki, kim yapmış, neden yapmış, nerede duyurulmuş bu iş?

olaylara karışmış diğer arkadaşlar burada ve işe yaramayan yorumlar vs derken de üzerime alınacağım tutuyor gibi ama hiç niyetim yok.

buradaki atışmalardan dolayı üye iptali vs çocukça şeyler.

Mesajı son düzenleyen alpos : 01-07-2008 - 19:34
alpos Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları