"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3991 |
| ölümlü_p4r4noid |
kimseden ses çıkmıo?Benzin pompasına baktıramadım hala,yine benzin karışmış yağa,deli gibi yağ kokusu,siyah duman...pompa işini bi halletseyim,,bu arada araç 120km de 35 ytl benzin yaktı 90-100km\h,,bana normal geldi,çünkü ayartlatmadan önce nerdeyse 400ün üzerinde yakıyordu...
|
| | |
| | #3992 | |
| lucifer | Alıntı:
| |
| | |
| | #3993 |
| lucifer | evet takıldı galiba. |
| | |
| | #3994 | |
| lucifer | Alıntı:
| |
| | |
| | #3995 |
| 1.9. Gti Kayıt Tarihi: 24-04-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 24
|
Vites topuzu nasıl sökülüyor arkadaşlar? Benim topuzun üzerindeki plastik parça deforme olmuş güneşten, yanları attı ve parça çıktı yerinden, elime batıyor uçları. Değiştirmek istiyorum ama eskisini sökemedim bir türlü, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
|
| | |
| | #3996 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-10-2004 Yaş: 37
| Sıkıca çek ama dikkat et elin tavana vurmasın.....
|
| | |
| | #3997 |
| uluhun |
burdan yönetici arkadaşlara sesleniyorum form kuralları gereyi bazı arkadaşlar banlanmış vaziyette (erdo,burak,erkut) ve bu arkadaşlar 205 i en iyi bilen ve yardımlarını bir an bile esirgemeyen arkadaşlardır söz konusu bazı olaylara karışmış olup siteden çıkarılmıştır ama olaylara karışan diyer arkadaşla hala sitede olup gereksiz ve hiç yardımı olmayan yorumlar yapmaktadır.onlarda çıkarılsın istemiyorum fakat bu olayın en kısa sürede çözülmesini ve kardeşlerimizi aramızda yeniden görmek istiyorum.bu konuda yapılacak şeyide çekinmeden ve haddim olmadan size söylim süreli kullanıma kapatın ve süre dolduk tan sonra tekrar kullanıma açın .( form kurallarına aykırı haraketten 3 gün yasaklandınız gibi ).şunuda söylemeden geçem form yöneticisi arkadaş pek konuya hakim deyil heralde sadece banlamayı yöneticilik zannediyor önce banlanan arkadaşların açtığı konuları bi okumanı tavsiye ediyorum ne kadar faydalı ve yararlı birde banlanmamış arkadaşlara bi bakın ne kadar gereksiz daha fazla konuyu uzatmıcam eyer kardeşlerim en kısa sürede aramızda olmazsa kasıt aramaya başlıcam.kolay gelsin
__________________ |
| | |
| | #3998 |
| ölümlü_p4r4noid | Bunu ustamada söyledim,kendiside artık aşmış,(audi,mercedes,VW,chevrolet,v.b.)ayrıca bosh car servisi kendisi.Basınç regulatörü enjektektörlere giden benzinin basıncını ayarlar dedi,diğeri farklı bi durum,depodaki benzin pompası benzini tutup ordaki basıncı sağlayamıyor dedi,benzini geri kaçıyor dedi..onun söylemleri budur,depodakini değiştirdikten sonra görüp bakcaz,,,,bu arada 300krş yakıo arabam,size göre normal mi?1.6 Gti
|
| | |
| | #3999 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-10-2004 Yaş: 37
| Alıntı:
Bir de sözkonusu olaya karışmışlar derken ne gibi olaylara karışmışlar ki? | |
| | |
| | #4000 |
| Senior Member |
hadi Erdoyu anladım diyelim, dilinin ayarı yok, Burak'la Erkutu neden banlasınlar ki, kim yapmış, neden yapmış, nerede duyurulmuş bu iş? olaylara karışmış diğer arkadaşlar burada ve işe yaramayan yorumlar vs derken de üzerime alınacağım tutuyor gibi ama hiç niyetim yok. buradaki atışmalardan dolayı üye iptali vs çocukça şeyler. Mesajı son düzenleyen alpos : 01-07-2008 - 19:34 |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|