Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Peugeot

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 20-06-2008, 16:20   #3921
uluhun

hakan 205 GTİ - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bu ne arkadaşlar çeki düzen verin kendinize şunuda söylemeden geçemicem eyer gazlamayıp sırf eski olsun ben çıkarim takim sökim toplim istiyorsan neden 205 gidersin bi tane hacı muro alırsın takılırsın kafana göre amaaaaaa sen al bi efsane 205 sonra deki ben gazlamıyom efendi kullanıyom falan filan kimse kimseyi kandırmasın geçin bunları konu uzuyo ben kaçar.

Eski 20-06-2008, 16:58   #3922
Senior Member

Otomobil: Peugeot
Herkeze mrb arkadaşlar abiler.Günlerdir okuyorum zaten takip etmediğim 1 gün yoktur forumu bu uzuyup süren tartışmaların sonu olur belki diye geçiştirdim ben.Hatta buluşmaya gelindiğinde ozan abi ile erdemin sıkı bi arkadaşlık kurabilceğini bile düşünmüştüm.Fakat bu konuya bi yorum yazmak istedim.Öncelike arkadaşlar ben 3 yıldır kullanıyorum 205 mi hemde çok seviyorum.Alırken aradığım tek özellik şaselerde sorun olmamasıydı.Dışardan bakan birisinin bu durumda çıkarması gereken gözlem şudurki; ya bu adam orjinalliğin peşinde.Zaten çok sürat hız için sadece almış olsaydım hurda 2 liraya bişi alır yüklerdik motorunu ağzı gözü yamuk bi araba olurdu ama fırtına gibi giderdi belki körfezde bile yürürdük.Neyse herkezin alış amacı farklıdır.Ben diriliği için aldım aracımı ama gazlamadımmı gazladım girilmiyecek yerlere girmedimmi girdim başkalarını ve kendimi riske soktummu soktum.Yani deviri kesmedimmi alasını kestim 8000 bini dayadım.Yani bunlar olağan şeyler gittiğimizde uygun yer olursa kalkarızda deneriz araçlarımızıda.Bakarsınız belki yağışlı olucak o gün hiç bişi yapamıyacağız tahminimizden daha pasif bi gün geçicek.Ama benim bu buluşmaya baş koymamdaki amaç insanlar burdan yazışıyor ediyor bide yüzyüze görüşelim arkadaşlıklarımız insan değerlerimiz pekişsin en önemlisi budur bence.Gelicez inceliycez konuşcaz işten güçten makara edicez dalga geçicez belki birbirlermize lakaplar takıcaz felan sıkı bi dostluğumuz olucak ilerde daha güzellerine imza atıcaz.Yani biz kimseye burda bir kısıtlama getirmedik şu gelsin yada gelmesin diye tam tersi herkeze açık bir buluşmaydı.Birbirinden hoşnut olmıyanlar birbirleriyle konuşmazlar her insan birbiriyle anlaşıcak diye bir gerekçe yoktur.Orda 20/30 çeşit insan karakteri olucak.Onun için bence şimdiden hiç birşeye karar vermeyin.Yani o güne sağ çıkıcağımızın bile garantisi yok onun için sakin olalım sizden ricam bu konu burda kalsın Herkez birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda.Lütfen Gladiatör hocamdan da buraya bir müdahale etmesini rica ediyorum burada bir büyük olarak belkide 205 hakkında en çok makale okuyan avrupa forumlarını en sıkı takip eden odur.

Biz 10 temmuz olarak güncel listeyi adet kişisi olarak açıcaz.Herkez 14 temmuz akşamına kadar gelceğini gelirse kaç kişi geliceğini bildiricektir.14 temmuzdaki liste güncel alınarak uygulamaya geçilcektir.Artık herkezden biraz sukunet bekliyorum tavla oynamak istiyen kişiler yanında getirsin yada başka birşey istiyenler istediklerini getirebilir piknik havasında güzel bir gün olucak inşallah.Akşama kadar motorların içini açıp kalkış yapıcak olsak ne buna benzin yeter ne kesemizdeki paramız.Onun için gezintiyide çıkarız değişik resimlerde çekiliriz eylenirizde topta oynarız hadi arkadaşlar artık.Ogüne kadar araç sorunları dışında incitici sözlerden uzak durursak güzel olur diye düşünüyorum.Geriden gelenlere de örnek olalım diyorum..

Herkeze Kolay Gelsin Şimdiden...

erkut_205 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 02:08   #3923
507
Emrah Şenel

507 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: PEUGEOT 205 GTI 1.9 D6B
Helal olsun TÜRKİYE

Eski 21-06-2008, 02:31   #3924
eTiKeT

Otomobil: 205 GTI 1.6 & 205 GTI 1.9
Hırdavatcılara Fena Koyduk..

eRDo205 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 02:49   #3925
ölümlü_p4r4noid

rocker - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Peugeot 205 Gti 1.6
TurkOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.............

rocker Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 02:50   #3926
kusva

arena205 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Send a message via Skype™ to arena205

Allaha (c.c) şükürler olsun yarı finaldeyiz

bakınız 1. sayfa
arena205 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 03:35   #3927
karakaçan

Otomobil: Peugeot 205 GTI 1.9
benim otomatik tüfeğin kurma kolu bozulmuş havaya sıkamadımda ama olsun 205le yardıkda 3-4 tane araç gördüm kaputu açmışlar dumanlar çıkıyo conta yakmışlar

mannerboy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-06-2008, 03:50   #3928
Senior Member

Kapak olsun bizi istemiyen avrupaya.

Eski 21-06-2008, 17:56   #3929
Senior Member

Ben bu konuda bir önceki sayfada diyeceğimi söyledim ve daha başka birşey söylemeyeceğimi de belirttim.

Evet 205 hakkında biraz bilgim var.Ne de olsa 9 senedir özellikle İngilteredek forumları ve Almanyadaki forumları takip ediyor ve oradan öğrendiklerimi hem kendi arabamda hem de sizler ile paylaşıyorum. Fakat şu anki durumun 205 GTI ile yakından uzaktan alakası yok.Nesine müdahale edeyim????

Kolay gelsin.....

Mesajı son düzenleyen gladiator : 21-06-2008 - 18:10 Sebep: imla
gladiator Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-06-2008, 01:08   #3930
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi gladiator Mesajı Göster
Ben bu konuda bir önceki sayfada diyeceğimi söyledim ve daha başka birşey söylemeyeceğimi de belirttim.

Evet 205 hakkında biraz bilgim var.Ne de olsa 9 senedir özellikle İngilteredek forumları ve Almanyadaki forumları takip ediyor ve oradan öğrendiklerimi hem kendi arabamda hem de sizler ile paylaşıyorum. Fakat şu anki durumun 205 GTI ile yakından uzaktan alakası yok.Nesine müdahale edeyim????

Kolay gelsin.....
Hah bi biz tartışmamıştık bari oda olsun tam olsun.Abicim tartışılan konu 205 gti tartışanlar bunları kullananlar sende belki bu formun en eskilerinden ve yaş itibariyle bu durumun üslubuna uygun bi yorum belirtebilirsin.Zaten türkiyede herkez şunu diyor benim tavuğuma kış demiyene ben bişey demem.Bütün bu başkalarına bağımlılığımız birlik ve beraberliğin yeteri kadar olmadığından ötürü olmuştur.Konuya fikir beyan edin demiyorum sorunu çözmek adına bişiler yapın diyorum kayıtsın kalmayın yahu. Olaya sanal ortam gözüyle bakmayın hepimiz türküz hepimiz aynı bayrakta nefes alıyoruz her önüne geçen eyvallah diyip benden uzak allaha yakın olun derse bir gün döner dolaşır sizede gelir.Umarım tecrübe hakkında demek istediklerimin araba ile bağlantısı şekillenmiştir zihninizde.Benden de Saygılar...

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları