"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3521 |
| ölümlü_p4r4noid |
2 haftadır binmiyorum,yıkamaya felan götürdüm arabyı birz önce,alttakım iyiydi,ön amortisörler ve sol taşıyıcı değişti körükleri,takozları ,üst kuleleri,üst kule bilyaları dahi,park ederken bi takırdı geliyor yine,çıldırtacak bu araba beni,Co ayarı da yaptırmadım hala:....dökücem benzini yakıcam bi gün |
| | |
| | #3522 |
| Emrah Şenel |
benim benzin regülatörü sağlam çıktı. ancak co ayarını tutturamadık. Co 9 dan 5e indirebildik.bayağı yoruldum. arabada performans düşüklüğü ve çok yakma sorunum devam ediyor. sorunumu çözemediler hala
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #3523 | ||
| karakaçan | Alıntı:
ama işte kükredimi herşey bitiyo o an sen sorunu bi aç ortaya paylaşım yap...öncelikle hem büyüklerimden aldığım detayla hemde yaşadığım olayla şunu belirtiyim co2 ayarnı yapmak 1. adım avans sağlam olucak öncelik bunda 2. araç fan açtığında gaz kelebeğinden hava ayarı 3. ise tüpcüye gidip emisyonu ölçtürüp co2 ayarına bakmak olucak..Alıntı:
| ||
| | |
| | #3524 | |
| Emrah Şenel | Alıntı:
Rocker dostum, mannerboyun dediğine katılıyorum. bu 2. 205gti aracım. sabırlı olmazsan bir iş çözülmüyor. ben 1 haftadır uğraşıyorum. sorunu bulamadım daha...
__________________ forever karakedi 205 ![]() | |
| | |
| | #3525 |
| Emrah Şenel |
fotoğraftaki krank filtresinden almayı düşünüyorum. ordaki boruyu çekince araba bayağı rahatlıyor. takınca rölanti dalgalanıp devir düşüyor.kalın boruyu iptal etmenin zararı varmı?
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #3526 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-10-2006 Şehir: Metropoll Otomobil: Peugeot
|
Krank filtresi takarsan bi sorun olmaz bende bu şekilde kullanıyorum.Ayrıca co ayarı için 5,0 e kadar indirebldik demişsin.Öncelikle şunu söyleyim ctn müşürün bozuk ise zaten araba evden ilk çıktığında marş yaptığında çalışmaz.Eyer böle bir sıkıntın yoksa müşürü değiştirmenede gerek yok.Fakat cigleni temizliyebilirsin bunun rolanti için faydaıs olucaktır.Ve içindeki mekanizmanın hareketi daha kolay olucaktır.Hatta çok tıkalı ise ciglen belki rolantinde yükselmeler bile olabilcek ciglen devrede kaldığı sürelerde.Selim abininde dediği gibi ölçüm cihazı bozuk olabilir,Başka alternatifi dene mutlaka ama birdahaki deniyeceğin yerde gene aynı ölçüm sonuçları karşına çıkarsa debimetrenin içini açıcaksınız.Yayın gerginlik ayarını düşürceksiniz başka türlü inmez.Debimetrenin carbon ayarı zaten avans ayarı gibidir.Ne çok aşağıda ne çok yukarda orta seviyede kalmalıdır.Sizin carbon ayarını ayarladığınız seviye tam olarak nerde yani sağa doğru sıktığında kapanır ve kapanmasına kaç tur var.Bende de öyle bir debimetre mevcut arkadan resmen benzinin gözümü yaktığını bilirdim elimde bulunan eski bir debimetre ile sorunumu giderdim. KOLAY GELSİN... Mesajı son düzenleyen erkut_205 : 08-05-2008 - 09:36 |
| | |
| | #3527 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-10-2006 Şehir: Metropoll Otomobil: Peugeot
| Alıntı:
| |
| | |
| | #3528 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-10-2004 Yaş: 37
| Alıntı: Kolay gelsin... | |
| | |
| | #3529 | ||
| Emrah Şenel | Alıntı:
Alıntı:
__________________ forever karakedi 205 ![]() | ||
| | |
| | #3530 |
| GazKeSMez |
Emrah ya çokta korkutucu bişey değil ama sakın debinin yayını kurcalamayın senin yapacağın ilk olarak kelebeğin açısını tam ayarlatıp kapağın lop die oturması lazım o aradan hiç hava almamalı hava almadığına emin olun ondan sonra wd 40 ile iyicene temizle ve kurula ve debi ile kelebek arasındakı boru ve bağlatısı olduğu bütün boruları iyicene temizle ondan sonra otomatik jigleyi temizliyorsun çok basit zaten onların bağlı olduğu parça 2 adet vida ile bloğa takılı orayı sökki üstündeki müşürle jigleyi rahat sökebilesin jigleyide wd 40 ile temizle ama üstünde 6 lık vida var onu sakın elleme boyalı bişekilde sabittir zaten aracı ilk çalıştırma devirini belirliyor o vida, neyse wd yi sıktıktan sonra beklet biraz içinin pisliğini yumuşatsın çakla dök bi kaç kere tekrarlaki temizlensin en son müşür kontrolu yaparsın bence hiç uğraşma derim yenisini al 40 yl bişi aklın kalmaz herşey bittikten sonra zaten devir sabitleyecek hiç oynama yapmaz ama devir yüksek veya alçak olabilir ondan sonra kelebekten devir ayarını düşür ve sonra debi co2 ayarını yaptırayarı düşürürken araç stop ederse gene kelebekten yükselt takii 1,6 ile 1,8 arasını yakalayana kadar. cevapsız çağrılar varsa ben aramıştım haberin olsun ![]() 337 - 338 - 340 nolu sayfalardaki resimleri incele
__________________ 205 GTI 1,6 1991-XU5JA-20CB62-1580cc-115hp-85kw-07/87-92 Met.Gümüş www.205gti.net Mesajı son düzenleyen 205GTI : 08-05-2008 - 16:37 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|