"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Pişman Değilim |
"Mitsubishi’nin sedanı Lancer’in (Evo X kasa) gösterimi NAIAS’ta yapılacak; Mitsubishi’nin sedanı güncel Lancer ömrünün sonuna yaklaşırken gelecek neslin fotoğrafları ortaya çıkmaya ve tanıtım hazırlıkları yapılmaya başlandı. Yeni Lancer’in üzerindeki örtü 7 Ocak 2007’de basın mensuplarına kapılarını açacak olan NAIAS’ta (North America International Auto Show) kalkacak. Mitsubishi’nin “Project Global” adını verdiği ortak platformun uygulanacağı ilk otomobil olan yeni Lancer, Mitsubishi’nin Avrupa ve Japonya’daki tasarım merkezlerinin bir ürünü. Concept-X ve Concept-Sportback şov otomobillerinden çizgiler taşıyan Lancer’da uzun burun kısmı ve kısa bagaj bölümü araca saldırgan bir hava veriyor. 2007 İlkbaharı’nda İlk kez Kuzey Amerika pazarında yollara çıkacak otomobil daha sonra Avrupa pazarına da gelecek. Giriş seviyesi 1.5 litre 110 HP benzinli motor olan otomobilin seri başıysa gücü henüz açıklanmayan sporcu Evolution olacak. Bunun dışında dizel motor seçeneği ve daha Evolution’dan daha az performanslı ve daha ekonomik bir 2.0 litre turbo motor seçeneği de sunulacak. “Project Global”dan ortaya çıkan platform DaimlerChrysler’in ve PSA’nın (Peugeot-Citroen) bazı modellerinde de kullanılacak." ayrıntılı bilgi : http://arabam.e-kolay.net/haber.aspx...haberID=279595 Seri üretim versiyonunu görünce inşallah consept kadar büyüler ve sıfır baz versiyon bir lancer sahibi olurum özellikle resim koymadım, imzamda ve forumda consept'in (Evo X) fotoları var zaten
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Eski Member | Re: Yeni Lancer’a az kaldı
Gerçeğini gördüm umarım hayal kırıklığına uğramassınız.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Pişman Değilim | Re: Yeni Lancer’a az kaldı
ben ford focus sedanın conseptine hastaydım üretim versiyonunu görünce hayal kırıklığı oldu tabi bi parça, ama ufak tefek bi modla consept görüntüsü verilebiliyor araca onuda unutmamak lazım
__________________ |
| | |
| | #4 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: Yeni Lancer’a az kaldı
Teşekkürler pisman bilgiler için yalnız aracın fotoları henüz yayınlanmaya başlamadı sanırım.7 ocaktan sonrasına daha detaylı bilgi sahibi oluruz inşallah |
| | |
| | #5 |
| Pişman Değilim | Re: Yeni Lancer’a az kaldı
evet ama özellikle ön kısmı consepti andıracak sanırım arka bölüm de kısa olduğundan sportif duruyor, merakla bekliyoruz üretim versiyonunu
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Yıl ortasında Tr'ye gelir herhalde.. pek güzel duruyor..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #7 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
2007 ağustos gibi yollara çıkacak olan yeni Lancer in görüntüsü, 2008 Mitsubishi Lancer Compact Sport Revealed 2.0-liter 152 hp aluminum DOHC MIVEC 4-motora sahip.. ![]() |
| | |
| | #8 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Bana biraz Mazda etkisi var gibi geldi
|
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
arka kısım Alfa resmen ![]() hoşuma gitmedi pek Evo X conceptten esintiler var ama bunda pek iyi durmamış....
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #10 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
açar açmaz berbat dedim. diyecek başka bişey de yok zaten. tasarımda en ufak bir bütünlük yok.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|