"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Remusss | Team Renault ve Mitsubishi işbirliği ile Tuzla Köfte sefası RESİMLERİ
Cok guzel bır bulusma oldu oncelıkle gelen herkeze cok tesekkur ederım. Cok eglendık Cuneyt abıyle cok rekabet ıcerısınde bır kapısma gerceklestırdım 2-3 kere kendısını lastıklere attıysamda aff ola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Remusss | Re: Team Renault ve Mitsubishi işbirliği ile Tuzla Köfte sefası RESİMLERİ
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: Team Renault ve Mitsubishi işbirliği ile Tuzla Köfte sefası RESİMLERİ
Bir de kim kimdir onu alalım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Team Renault ve Mitsubishi işbirliği ile Tuzla Köfte sefası RESİMLERİ
Saçlar gidince insana benzemişim resmen yahu ![]() Çok güzel bir gündü, inanılmaz keyif aldım ben. Renault ve Missubişi'ye teşekkürler. |
| | |
| | #5 |
| Uur | Re: Team Renault ve Mitsubishi işbirliği ile Tuzla Köfte sefası RESİMLERİ
Tunay eline sağlık.Birde gidenler ahanda bu benim derlerse daha güzl olur
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: Team Renault ve Mitsubishi işbirliği ile Tuzla Köfte sefası RESİMLERİ
Benim bildiklerim; PROMINENT, thekillingroad, 2che bi de yanlış görmüyorsan bereli olan da binRR.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #7 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Team Renault ve Mitsubishi işbirliği ile Tuzla Köfte sefası RESİMLERİ
2.sıra en solda keko gıbı cıkan benım
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Remusss | Re: Team Renault ve Mitsubishi işbirliği ile Tuzla Köfte sefası RESİMLERİ
Arkadaslar ust resımde tek olarak cekılmıs baslıyorum. Diesel kompressor, no 13, wolrath, binRR, FlaMe, FB-1907, PROMINENT.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Pist nasıldı.. Tuzlada pist iyi kartlar rezildi...kartlar iyi mi idi...
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #10 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
offf çok eylenmışınz bee kım 1. oldu onu söle ben deme tunay inanmam çünkü senın benım kg dan yana dezavantajımız var
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|