"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Psikolojik Deli:) | Team Mİtsubİshİ
Benm gibi mitsu manyağı olanlar varmı Türkiyede bu arabaların hayranlarından az var o zaman az ve öz olalalım tanışalım--- Mitsubishi Carisma GDİ 1.8 125hp 35 LN 308 |
| | |
| | #2 |
| EVOlutious Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 25
| Re: Team Mİtsubİshİ
ben varım ben varım... ben bir evo hastasıyım.....
|
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye | Re: Team Mİtsubİshİ
bende bı mıtsubishi severim vede kullnıyorum ama galıba pek mıtsubıshıyle ılgılenen yok
__________________ TEAMSAH TUNING |
| | |
| | #4 |
| EVOlutious Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 25
| Re: Team Mİtsubİshİ
yok gibi sanki ama yakında duyarlar belki |
| | |
| | #5 |
| Psikolojik Deli:) | Re: Team Mİtsubİshİ
Abi böle arabalar yapan bir marka nasıl ilgi toplamıyor şaşıyorum bu arada clubmitsubishi die bir site var adamların %90 ında eclipse var moralim bozuldu valla |
| | |
| | #6 |
| Kronik Yorgun | Re: Team Mİtsubİshİ
Bende ailem için bir Mitsubishi satın almak istiyorum. Sanırım bayanlar için en orjinal model Spacestar olur .. Fiyatları yanlış mı bilmiyorum ama 39 milyar gibi bir rakam var web sitesinde .. Normal mi?
__________________ birisi ölçülerini versin piliz, benimkiler uymuyor, büyük geliyor |
| | |
| | #7 |
ben spacestar kulllanıyorum benımkı 99 model cok rahat araba cok tavsıye ederım orjınallerı tam bır aıle arabası cokda dayanıklı gercı benımkı artık aile arabasından cıktı ama
| | |
| | #8 |
| Kronik Yorgun | Re: Team Mİtsubİshİ
Bu fiyat hic de normal degil ..
__________________ birisi ölçülerini versin piliz, benimkiler uymuyor, büyük geliyor |
| | |
| | #9 |
| Psikolojik Deli:) | Re: Team Mİtsubİshİ
Ewet firmanın fiyatlarında orantısızlık var lancer bence çok ucuz(özelliklerine göre)ama olsun mitsubishi için değer...
|
| | |
| | #10 |
yok abı arasında buyuk afarklar var araba asırı konforlu(spacestar) ama yınede pahalı.. ben ıkısınıde kullandım su an spacestar kullanıyorum zamanında 6.900 milyona almıstım(99 aralık) cok ıyı bır karar vermısım hala kullanıyorum tas gıbı araba.. eger durumunuz varsa tavsıye ederım yanı
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|