"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Mitsubishi Lancer Evo X
Ayıp bana ![]() herkez Hilal için bir konu açtı, bir ben açmadım hemen bu eksiği gidereyim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mitsubishi rilascia le prime immagini ufficiali della versione "cattiva" della Lancer berlina. Praticamente identica alle versioni Concept X e Prototype X, Mitsubishi Lancer Evo X non tradisce le aspettative. Aggressiva, sportiva ed accattivante, la performante Mitsubishi è pronta a solcare le strade. Arricchita con l'ultima generazione del AWD system che gestisce la distribuzione della coppia e la gestione della frenata, la nuova Mitsubishi Lancer Evo X vuole garantire ancor più handling grazie ad un maggior controllo e stabilità. Tra le novità compare anche una versione alleggerita del celeberrimo 2.0 litri turbo con controllo delle Valvole MIVEC3. La trasmissione verrà demandata ad un nuovo cambio a sei rapporti automatizzato che garantirà un cambio manuale molto rapido e con un sensibile miglioramento dei consumi. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
| Re: Mitsubishi Lancer Evo X
ön taraf guzel.. volvoyu andiriyor .. birgun binmek naip olur insallah
__________________ спорт.. |
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
İnşallah ![]() , öncekilere pek benzemiyor hakikaten
|
| | |
| | #4 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
teşekkürler ![]() bu taraflara gelse de bir görsek nasıl bişi..çok merak ediyorum
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
arka tarafıda alfayı andıırıo benm goz alısmadı
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Sevgili dünürüm bunun teknik verileri nedir, ne zaman gelecektir.. gelirse almamız gerekeyor mu yoksa güzelmiş deyip kaytaracakmıyız.. kaytarırsak anlaşılır başımız derde girer mi... cinsinden abuk sabuk bir sürü sorum var... Lütfen yanıtı alalım... ![]() ![]()
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #7 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22
Evo 9 dururken bu acaip tipsiz yaw eline sağlık
__________________ ![]() Çıldırın! |
| | |
| | #8 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
abi ne yaptın sen
__________________ |
| | |
| | #9 | ||
| Re: Mitsubishi Lancer Evo X Alıntı:
ne demek![]() Alıntı:
![]() Hadi leyn ordan ![]() Elimden geleni yapıyorum | ||
| | |
| | #10 |
| Pişman Değilim | Re: Mitsubishi Lancer Evo X
bence en güze evo ![]() ![]()
__________________ Mesajı son düzenleyen pisman : 16-08-2007 - 15:07 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |