"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007
| Mitsubis lancer 1,6 AT hakkında görüşleriniz Mitsubishi Lancer 1,6 AT almayı düşünüyorum.kullanıcıların yorumlarını bekliyorum. |
| | |
| | #2 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: Mitsubis lancer 1,6 AT hakkında görüşleriniz
Merhaba Ferhan; 1,6 100hp AT Lancer kullanıcısıyım ben de, özellikle İstanbul trafiğin de otomatik olmasının verdiği bi avantaj var(rahat kullanım).Yakıt olarak şehir içi trafiğinde 8,5 lt yakıyor.Uzun yolda full depo(45lt) 450km yol yapabiliyorsun normal kullanım da(100-120 km/h). Performans bakımından 100 hp 150 tork olması seni tatmin etmeyebilir.Triptronik vites olması aracı devirli ve spor kullanım olanağı sunuyor. Dış görünüm bakımından az da olsa evo yu anımsatıyor.Biraz masrafla evolution' a benzetebiliyorsun. Motor için Mitsubishi 1.000.000 km garantisi veriyor ki bu da motorunun ne kadar dayanıklı olduğunu ortaya koyuyor. İçiriye biraz asfalt sesi alıyor.Ön konsol kısmında her hangi bir rahatsız edici ses yok (esneme den kaynaklanan tıkırtı)Motor sesi içeriye kulağa hoş gelecek bir hırlamayla rahatsız etmiyecek şekilde geliyor.Koltuklar rahatsız edici değil.Arka koltukta oturanlar için diz mesafesi baya uygun.Bagaj hacmi ise yeterince. Mutlaka test etmeni tavsiye ederim. |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 10-03-2007
| Re: Mitsubis lancer 1,6 AT hakkında görüşleriniz
Merhaba Orhan; Aracı test ettim izlenimlerim gayet olumlu.Mutlaka her arabanın kendine göre + ve - vardır. Piyasada yapmış oldugum araştırmada fiyat ve donanım olarak bütçeme uygun olanın lancer olduguna karar verdim. Görüşlerin için teşekkür ederim. |
| | |
| | #4 |
| Re: Mitsubis lancer 1,6 AT hakkında görüşleriniz İkinci el arıyorsan yardımcı olabilirim.
|
| | |
| | #5 | |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| Re: Mitsubis lancer 1,6 AT hakkında görüşleriniz Alıntı:
ama 80 km/h geçmemek şartıyla bizim araba manuel ama arabayı ben kullanınca depo full de olsa 2 saat sonra bitiyo nedense
| |
| | |
| | #6 |
| Pişman Değilim | Re: Mitsubis lancer 1,6 AT hakkında görüşleriniz
az daha bekleyip yeni kasa da alabilirsin, "Uzun yolda full depo(45lt) 450km " bana biraz çok gibi geldi ortalam 90-100 km hızla, otobanda 120-130km hızla 47 litre depoyla 700 km çok rahat yapıyorum. genelde şehir içinde kullanacaksan şehir içi tüketimi normal. sanırım manuel vitesli versiyonu daha az yakar.
__________________ |
| | |
| | #7 | |
| Alcatraz Her Yanda ... Kayıt Tarihi: 26-01-2007 Şehir: İskenderun Otomobil: )
| |
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-03-2007
| Re: Mitsubis lancer 1,6 AT hakkında görüşleriniz Merhaba Orhan; İkinci elde yardımcı olurum demişsin , ikinci elde daha önce sıkıntı yaşadığım için sıcak bakmıyorum yinede teklifin için teşekkür ederim. Bu arada mesajına hemen cevap veremedim ...................funclub sitesi ilginizi bekliyor arakadaşlar diye mesaj yazdım reklama girdiği için forum girişim engellendi kusura bakma. Kısmetse bu ayın sonunda lancer 1,6 AT alıyorum .:görüşmek üzere Forumda tüm arkadaşlara kazasız günler dilerim. |
| | |
| | #9 | |
| |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-03-2007
|
Görüşmek üzere diye yazmazdım.
|
| | |