"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-03-2007
| Lancer imi Sattım
Arkadaşlar 2005 Eylül Ayında Toplamda 32000 ytl ye Aldığımız Lancer imizi (Düz Vites) bugün 20000 ytl ye satmış bulunmaktayız aynı zamanda sırf bu ikinci eldeki (çok fazla) zararımızdan dolayı bir daha mitsubishi nin yanından bile geçmem tamam araba çok güzel hatta kendi sınıfının bence en iyi arabası ama bu bizim milletimiz reno tofaş ford vs. ile gelmiş yine onlarla devam eder Burada TEMSA ya da kızgınlığımı bildirmek isterim yanlış pazarlama politikaları yüzünden daha çok kaybederler hiç bir tanıdığıma mitsubishi (çok iyi kaliteli olmasına rağmen) sırf bu yüzden (2.eldeki çok fazla değer kaybı yüzünden) aldırmamaya uğraşacağım bundan sonra Ama Yine aranızda sizlerle olmak isterim Herkese iyi sürüşler iyi forumlar...
|
| | |
| | #2 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: Lancer imi Sattım
HAyırlı olsun Bilal... Malesef dediğin doğru. 2. el pazarı hiç olmadı bu arabanın nedeni ise belirttiğin gibi Türkiye parzaında tanıtımı yapılmaması |
| | |
| | #3 |
Orhan Lancer i Geri Alasım Var Satışıda Vermedik Henüz Ne Dersin
|
| | |
| | #4 |
Piyasada Alınacak Araba Yok Ya 20 Milyara (2.el)Hiç Olmazsa Bildiğim Araba Orhan Acil Cvp Yaz
|
| | |
| | #5 |
Al derim ama sonraki senelerde satman dahada zorlaşacak. 20.000ytl bütçe ile yüksek model ve donanımlı araç alman çok zor. |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
hayırlısı olsun sadece Mitsubishi için değil bu olay,ülkemizde Honda'nın alt sınıf arabaları dışında diğer tüm Japonlar felaket değer kaybediyor atıyorum: adam 50 küsür bin ytl'ye Honda Accord alıyor,2 sene sonra 3 bin ytl'ye satıyor (50 nesi 2.4'ler daha pahalı) sıfır Japon alırken uzun vade kullanımı hesaba katmak lazım,ona göre ikinci el kaybını kullandığına saymak lazım şahsen sıfır Japon arabası almam eğer ki piyasada az bulunan bir araba değilse birde insanımızın bazı arabaları yüceltmesi ikinci elde çok etkili oluyor atıyorum araban iyidir,donanımlıdır ama 10 adam .ok atar,işi biter ![]() ama bir Passat mesela(97'den beri),galeri önüne çekin başbakan gelmiş gibi bakarlar
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #7 |
| '95 | Re: Lancer imi Sattım
Şimdi dediğin yanlış bşi olmuş kardeşim.Benim arabam Clio,26000 para bastım alırken,şimdi satmaya kalksam 18.500-19000e zor satarım.30000km de belki bulabilceen en iyi bakılmış Clio'dur..7500 ytl zarar,buyur ?Markayla bi alakası yok,2.el prim yapmıyor artık..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-03-2005 Yaş: 28
hayırlısı olsun ikinci el almak daha akıllca galiba |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
Can ikinci el prim yapmıyor olayı bir yana ikinci elde donanımlı araba olayı bitti bakıyorumda full bir araba ile düşük donanımlıları neredeyse kafa kafaya gidecek tutturan tutturana piyasasını ben Octavia'yı neredeyse 37 bin-37.500 ytl'ye satıyordum bir ara,oysa ki o aralar bile 35 bin ytl anca ederdi
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #10 |
Artık sıfır almanın bir mantığı kalmadı. Satışda hertürlü zarar etmeyi göz önüne almak gerekir.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|