"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 29-04-2008
| Lancer Far Kaşı
Arkadaşlar.. yeni 2004 model Mitsubishi Lancer aldım.. sırf modifiye için.. evo 9 ön tamponunu buldum sipariş geçtim.. camlar filimlendi.. ama gelin görün ki.. Far kaşı ve jant sorun oldu... Jant'ı bir şekilde hallederim.. Ama şu far kaşını halledebileceğim bir yer yok mu.? iletirseniz çok sevinirim.. teşekkürler..
|
| | |
| | #2 |
| bağa bişi olmazz |
ilk bakışta kar faşı diye okudum hayırlı olsun araban kazasız belasız..
|
| | |
| | #3 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
|
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. 2004 model lancer vardı bizde de bi aralar ![]() Bulunduğun il ve semt hakkında bilgi verirsen yardımcı olabilirim. |
| | |
| | #4 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
Flame abi sen bi ara toplatıyomuydun neydin bişiler wardı sanki noldu Konu saaaaabı, kazasız belasız
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 | |
| Alıntı:
Pert oldu o | |
| | |
| | #6 |
|
Herkese teşekkür ederim..Galiba sorun da orda.. Çünkü Ben Adanadayım..
|
| | |
| | #7 |
| Adana da KMR2-GT (kamer) Arkadaşımız var onula irtibata geçebilirsen sana yardımcı olabilir belki.
|
| | |
| | #8 |
|
ona nasıl ulaşacağım..?? dedim ya şuan sitenin çok acemisiyim..sorunları aşamadım daha.. |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 27
|
selam hemşerim bende adanalıyım; kısmetse bende lancer almayı düşünüyorum, far kaşı olarak servisle irtibata geçilebilir çünkü komple donüşüm yapan yetkili sevisler var? yada folyodan yaptırılabilir damacı tanerin orda ama ne kadar orijinal olur bilemem... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|