"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-03-2007
| Lancer de Patlama Oldu
arkadaşlar 2005 mitsubishi lancer imin sağ arka amortisörü patlamış dedi servis ama ses önden geliyor nasıl oluyo bu iş
|
| | |
| | #2 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Re: Lancer de Patlama Oldu
Amortisör patlaksa gıcık bi ses yapar. Arkadan bi ses gelmiyor da adam patlak dediyse başka bi servise daha göster derim. Sesin önden geldigine eminsen tabi.. Ortada yanlış anlama da olabilir netleştirmek lazım.
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #3 |
sert bir metalin betona vurması gibi tok bir ses eminim ki önden geliyor denedim ayrı ayrı yok önden geliyor servis arka amortisör diyor anlamadım valla
|
| | |
| | #4 |
lancerin amortisörü dün garantiden değişti inşallah bi daha tekrarlamaz valla colt lardada bu sebepten değişen amortisörleri görünce çekindim biraz açıkcası acaba tüm mitsubishi lerde aynı sorun mu var diye...
|
| | |
| | #5 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
Geçen hafta 60000 bakımını yaptırdık amortisörlerle ilgili bi sorun yaşamadık.
|
| | |
| | #6 | |
| Psikolojik Deli:) | Re: Lancer de Patlama Oldu Alıntı:
Lancer ne kadardır piyasada colt nekadardır?Lancer da böyle bir sorun olsa haberimiz olurdu.Ha birde colttaki sorun amortisör tepesine silikon ile çözülüyormuş diye duydum | |
| | |
| | #7 |
| T.C. Kayıt Tarihi: 23-08-2004 Şehir: İstanbul Otomobil: Mitsubishi Carisma
Blog Kayıtları: 1 | Re: Lancer de Patlama Oldu
115bin km de carisma mız var amortisörlerde patlama rahatsızlık vs olmadı hiç maşallah diyim..ama artık eskisi gibi hızlanınca hızı hissettirmemezlik yapmıyor tersine 160 170 dedin mi bi garip oluyor araba artık hiç güven vermiyo 160 dan sonra
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|