"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-03-2007
| Lancer a lpg takılır mı taktıran var mı yardım lütfen
arkadaşlar 2005 model lancer a lpg taktıran var mı var sa lpg nin markası ne kadara mal olduğu ve nerde yaptırdığını yazarsa çok iyi olur giresun dayım yakın yerlerde bu iş nerde yapılır şimdiden teşekkürler
|
| | |
| | #2 |
| Psikolojik Deli:) | Re: Lancer a lpg takılır mı taktıran var mı yardım lütfen
Astarı yüzünden pahalıya mal olur fiyat bilmiyorum ama nerden baksan 1.500 lira tutar o eğer uzun seneler boyunca kullanmıycaksan değmez ha çok yol yapıyosan o zaman iş değişir ama lancer da çok yakmıyor zaten neyse sabah salaklığı konuş**ıyorum orhan gelsin o cevap versin |
| | |
| | #3 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: Lancer a lpg takılır mı taktıran var mı yardım lütfen
Cemal'ın de dediği gibi sürekli kullanıyorsan tüp taktırman daha mantıklı (yeni sistem sıralı). Bana göre Lancer' ın yakıtı fazla değil.Şehir içi(İst. trafiğinde) kullanımda ortalama 8,5 lt yakıyor(1,6 AT). |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-03-2007
| Re: Lancer a lpg takılır mı taktıran var mı yardım lütfen
yok aslında fazla kullanmıyorum 2005 eylül ayında aldık şuan 21000km de ama lpg olsa heralde daha fazla yol yapardık yakıtı fazla değil litre fiyatı 2.90 ytl oan 97 oktan yakıtta şehiriçi 255 ykr şehirdışı 160 ykr ortalama da 195 ykr yakıyorum hatta bu rakam piyasanın en iyi 1.6 lt 16 v yakıt tüketen motorunun lancerde olduğunu gösterir
|
| | |
| | #6 | |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: Lancer a lpg takılır mı taktıran var mı yardım lütfen Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|