"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GC8 Kayıt Tarihi: 12-05-2004 Yaş: 25
| 1,8 eclipse teknik bilgi yardımı
bana bu araç hakkında bilgi lazım, eclipseden başka tr deki hangi motoru koyabiliriz? yada bu araç için nereden turbo için piston kol sekman kızıl yatak krank manifold vs. getirebiliriz 1994 model 1800 cc 4g37fw5827 motor kodlu saygılar,
__________________ |
| | |
| | #2 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: 1,8 eclipse teknik bilgi yardımı
Araştırdım fakat bi bilgi bulamadım gözüme çarpan bişeyler olursa yardım edebilirim.Forum da mutlaka yardımcı olan çıkar |
| | |
| | #3 |
tubolayınca yürüyormuş bea bu makina
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Psikolojik Deli:) | Re: 1,8 eclipse teknik bilgi yardımı
Turbolayınca her makina yürüyor suat abi Hiç uğraşmasın kiminse araç,4g63 bulsun bi pert evodan yada gsx eclipse den çıkma.anca swap kurtarır o eclipse i |
| | |
| | #5 |
ahbi bulsak cemalim
__________________ |
| | |
| | #6 |
Ben bir araştırayım group n ler için gelen filan motorlar vardı bakarız işte |
| | |
| | #7 |
olur süper olur
__________________ |
| | |
| | #8 | |
| evolution Kayıt Tarihi: 19-02-2007 Yaş: 20
| Re: 1,8 eclipse teknik bilgi yardımı Alıntı:
kırmızısı annemin bi arkadaşının kocasında var. gerçekten çok şahane bi araba. 8 silindirli yanlış hatırlamıosam, 160 beygir güç üretio fakat 4bin deviri geçtiinde ekstra 20 beygirlik güç üretiyoyani 180 beygir güç üretiyo dip gazda. 3. viteste bile araba sabit hızdayken gaza asıldıında patenaja kalkıyo. ben buna şahit oldum gerçekten güçlü bi araba. sapanca yolunda temde kendini bilmez bi grup genç bizimle oynuolardı araba amerikan plakalı önümüze geçiolar arkadan yapışıyolar filan arabada da kruz kontrol var ben ilk o arabada görmüştüm bizim amcamızda biraz ayıptır sölemesi p.ç tir çıkardı kruz kontroldan önümüzdeyken o kendinibilmezler yapıştı arkadan bi aralıktanda makasa aldı uzadık gittik ve size bişey daha söliyim arabanın sesi efsane amerikan avrupa motor karşımı bir ses veriyo. ve arabanın motor çıkışındaki ekzost susturucusu harbi salam benzin sarfiyatını filanda önlüyomuş toplan 4 susturuculu çok salam bi sesi var ona rağmen. türkiyede sanıyorum 2 tane bursada varmış kırmızı. alıcak olan varsa hakkaten hakkını veriyo araba. ama bursadakiler satmıyo biz baya araştırmıştık bi nedenden dolayı Mesajı son düzenleyen poisonthewell : 11-03-2007 - 12:48 | |
| | |
| | #9 |
bizdeki araç senin bahs ettiğinden olmasını çok isterdik... öyleki dynoda 64 hp çıkmışdı
__________________ |
| | |
| | #10 |
Abi yaklaşık 9.000 YTL 4G63 Eğer tamam derse ayarlarız istanbuldan Kıbrısta bi 500 ytl daha ucuz ama sokamıyoruz Ha bu arada bu Mivec 4G63 3. nesil yani.Eğer ilk nesil isterse ki zaten 2. nesil eclipselerde kullanılan 4g63 o dur aynı 4g63 evo 1-2-3,proton vira ve galant vr-4 te de kullanıldı işte o 4g63 ten blabilirse fiyat baya bi düşer ama sağlıklı bulabilirmi zor...Bu arada 64 hp de pek azmış yanlış olması büyük ihtimal Ama 180 de çıkmaz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|