"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2004 Yaş: 37
| WRX STI Mukayese
Arkadaslar STI WRX'e gore cok farkli biliyorum. Benim merak ettigim WRX'in sertligi. WRX'de STI gibi sertmi? STI cok iyi mukemmel bir arac ama inanilmaz derecede sert (Amortisorler) dayanamadim ben ve satmak durumunda kaldim. Simdi tekrar bakiyorum hizli bi arac M3 M5 filan dusunuyorum diger yandan acaba STI'mi WRX'mi alsam diyorum. STI'in 6 vites olmasi bisey ifade etmiyor 6.vites acaip kisa. WRX alsam acaba gundelik hayatta rahatca kullanilabilecek bir arabama?
__________________ I need your boots , your clothes , and your motorcycle. |
| | |
| | #2 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
| Re: WRX STI Mukayese
evet wrx daha yumuşak ama sti varken düşünülmez bence çok basit kalıyo sti yanında her yönden...sti tank gibi bir otomobil...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #3 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Aralarında belirgin derecede sertlik farkı var ama STi dururken WRX düşünülmez..
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Şehir: Tokyo Yaş: 24 Otomobil: Caterpillar 797
başlığı "WRX STI Mümkünse" diye okudum, dedim bi M5 krizi daha geliyor |
| | |
| | #5 |
| No 17 | Re: WRX STI Mukayese
impreza da sti düşünmüyosan diğerlerine hiç bulaşma derim ben.başka bi markaya bak bence
|
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
wrx sti'a göre çok yumuşak günlük kullanıma daha uygun.Ama sti ın yürüyeni motoru falan daha sağlam. Günlük kullanımda sti dan daha yumuşak bir araba istiyorsanız wrx gayet uygun bir seçim olur.
__________________ Sessiz..sakin..derinden.. |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2004 Yaş: 37
Dostlar 2002 STI'm vardi orta derecede yuklu pasaoglunda 326 bg olcturmustum. Araba supper guzel bir araba idi ama cok cok sertti gunluk hayatta dayanamiyordum. Hafta sonu pazar sabah 6'da kalkiyordum arabayi 2 tur gezdirmek için. Hanim cocuklarla bir kere silivriye gidelim dedik .... arabayi son kullanisim oldu P.tesi günü satisa cikardim Neyse Hizli bir araba istiyorum ama STI alsam biliyorum 2 gun sonra daral geleeck yine satisa cikar 3-5 zararla sat... bunu istemiyorum. Gundelik hayatta da rahat rahat kullana bilecegim bir araba istiyorum. Bunun icin WRX dusundum. Ama WRX hic kullanmadim simdiye kadar. Oyle egsoz film filan da sevmiyorum arabayi orjinal hali ile kullanacagim en fazla MK'nin stage1 250 bg 'lik halini yaptiracagim... Yok be arkadaslar. Bu satirlari yazarken bile isin olamayacagini anlayabiliyorum. 250 bg beni kesmez.... Rotayi E39 M5'e ceviriyorum.
__________________ I need your boots , your clothes , and your motorcycle. |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26
m5 sizin için daha mantıklı. sonucta alcagınız arac sattıgınızdan adaha yavas olacak, durmadan mukayese edeceksiniz m5 hem daha kuvvetli hem daha konforlu
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #9 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
e39 m5 dedınmı akan sular durur son nokta ama wrx alıp 280 290 bg ılede tatmın olunup konforlu gidinebılr bana kalırsa...
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 04-04-2007
tam benim konum ya walla yine kafam karıştı arkadaş sti kullanmış bende wrx le sti arasında kaldım sti biraz daha pahalı arakadaş kullanmış oda sti nin sert olduğunu söylüyo yine kafam karıştı benim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|