"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Eski Member | Subaru Rally Foto...
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Eski Member | Re: Subaru Rally Foto...
__________________ Mesajı son düzenleyen OguzhanErol : 13-10-2006 - 21:48 |
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Subaru Rally Foto...
Ah Oğuzhan lotoyu tutturayım alırım sana mavisinden bir tane ikinci seçenek tüm mesajlarını toplayıp subaru ya göndereyim yapsınlar bir kıyak teşekkürler paylaşımın için.
|
| | |
| | #4 |
Auhhu eywallah Ertan bizim baba almıcak zaten 100 bin kez eminim belki torun sahibi olunca alırım bitane anca.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Seçenekleri saydım benden bu kadar belki dünür de yardım eder |
| | |
| | #6 |
| Stealth... | Re: Subaru Rally Foto...
ah be oğuzhanım ne olacak bu kara sevdanın sonu inş.. kavuşucan sti ına
|
| | |
| | #7 |
| Takehi Ko hoNdA | Re: Subaru Rally Foto...
yürü bee servis alanını qorunce eski qünlerim qeldi aklıma az sürünmedık Fiat Palio Super 1600 Lerin altında Az Egsozun alavınde yanmadı tulumlarımızz OFF ulan OFF nerde o eski qünler
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Xtreme Member Kayıt Tarihi: 15-11-2006 Şehir: Istanbul/Beylikdüzü Yaş: 20 Otomobil: Yok
Oguzhan dostum beraber alalım Subaru belki Filo indirimi yaparlar
__________________ |
| | |
| | #9 |
İnşallah
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Kaza sonrası- Kayıt Tarihi: 15-03-2007 Şehir: antalya-ankara Yaş: 20 Otomobil: i wish i had a safety car
Blog Kayıtları: 2 |
Ah ah.. çektiğim fotolar ve videolar kaldı geriye.. Öyle bi aracın yanında durmak bile inanılmaz bi his.. özellikle Solberg etaba çıkmadan servis alanında aracın motorunu çalıştırıp show yapan mekanikerler süperdi ![]() biz binemesek de 2 senede bir gidip yanında durmaya razıyım..
__________________ 18 Kasım Emre Yurdakul@Hacettepe Üniversitesi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|