"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Eski Member | Impreza Wrx Sti Limited Benim Bittiğim An (aşağıdaki linkten sonra açılan sayfada sol altta bu logoya tıklayın )Güzelliği görmek için tıkla
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: Impreza Wrx Sti Limited
oguzhan burda tek kapililarida var subarularin couplerda guzel duruyo
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Eski Member | Re: Impreza Wrx Sti Limited
Onlar 22b dir efsane
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
| Re: Impreza Wrx Sti Limited
renk yakışmamış bence.. 293 bg diyor..hesaplam farklılığımı yoksa limited olduğu için mi acep..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #5 |
| Eski Member | Re: Impreza Wrx Sti Limited
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| Eski Member | Re: Impreza Wrx Sti Limited Alıntı:
Standard Features: 293-hp 2.5-liter DOHC intercooled, turbocharged SUBARU BOXER engine 290 lb-ft of torque at 4,400 rpm Symmetrical All-Wheel Drive MPG: (manual) 19 city / 25 highway^ SIRIUS™ satellite radio capability High Intensity Discharge (HID) low beam and multireflector halogen high-beam headlights STI-design instrumentation with aluminum gauge trim rings, center-mounted tachometer, gauge needles full-sweep on start-up and adjustable tachometer red-line warning with audible indicator STI high-performance-tuned exhaust system with single stainless-steel outlet Leather-wrapped 3-spoke STI-design steering wheel with contrasting red stitching STI-design front seats with fixed integrated head restraints and embroidered STI logos Leather-trimmed upholstery Dual-stage heated front seats Power tilt/sliding-glass moonroof STI front-lip spoiler and rear spoiler 120-watt 6-speaker premium audio system with 6-disc in-dash CD changer and MP3/WMA capability Auxiliary audio jack
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Allah kolaylık versin sana oğuzhan |
| | |
| | #8 |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
Sleeper havasına sokmuşlar ![]() Ön koltukların yan destekleri azaltılmış gördüğüm kadarıyla..Normal STİ'ların yan destekleri çok fazla olduğu için uzun yolculuklarda çok yorucu oluyor... Favori Subarum İmpreza Type-R...
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Ferrari-Honda Fan | Re: Impreza Wrx Sti Limited
evet aynen bunlardan ilkkez yolda canli gordgumde affalamisdim
__________________ |
| | |
| | #10 |
| renaultsport | Re: Impreza Wrx Sti Limited benim için subaru impreza dedin mi... aklıma gelen bu işte... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|