"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| evolution Kayıt Tarihi: 19-02-2007 Yaş: 20
| biri bana açıklayabilirmi?
bunların kafası güzel sanıyorum? ne yapıyo bunlar kaynak makinasıylamı yapıyo onu yoksa nosmu basıyo ve neden böyle bişey yapıyolar |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Şehir: Trabzon Yaş: 25 Otomobil: APR STİ/FX35/JAZZ
| Re: biri bana açıklayabilirmi?
Kaynak makinesi falan yok nos filanda basmiyorlar. Bu ates flame kitle oluyor.Aracin icinden aciyorsun senin gaza yuklenmene gore ateste o kadar artiyor.Arkandan ates saca saca gitmen guzel bisey fakat egsozu omrunu kisaltiyor ve soba borusu gibi bir egsozla dolasiyorsun. Bence guzel bisey tabi zevk meselesi... |
| | |
| | #3 |
| gurbetci member | Re: biri bana açıklayabilirmi?
ben sana soyle acikliyim. bu flamer kit dedikleri, bir buji, coil, ignition lead (buji ile coil'i birbirine baglayan kablo, ayni motorda kullandigimizdan. turkcesini bilmiyorum) bide arabanin icine bi dugme. dugmeyi arabanin elektrigine bagliyorsun. actigin zaman dugmeyi, elektrik bagaja yerlestirilen coil'e ulasiyor. orada elktrod enerjiye donusup (yada onun gibi biseye) ignition lead uzerinden buji'ye ulasiyor. buji'de egzost borusuna acilan bir delige monte ediliyor ve kivilcim yapiyor. gaza iyice asilip ayagini birden cektiginde, motorda yanmadan disari atilan benzin, egzost borusundan cikarken bu kivilcimlarla yanma yapiyor. dolayisiyla bu yanma genelde vites degistirirken oluyor. butun dava bu.
|
| | |
| | #4 |
hım eywallah ikinizede. bence çok gereksiz bişey hem ses hem görüntü kirliliği tabi arkadaki arabaların tamponlarını yakmakta cabası! benim önümde böyle bi kit i olan araba olsa ve tamponumu rezil ederse neler olur düşünemiyorum. etraftaki insanlarıda düşünmek lazım her zmn yanlız değiliz |
| | |
| | #5 |
| Pişman Değilim | Re: biri bana açıklayabilirmi?
ne mangal yapılır bunla
__________________ |
| | |
| | #6 |
o diilde geçen sene maslak sanayide çakmaklı ekzost yüzünden bi 106 gti cayır cayır yanmıştı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|