"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | TeAm MaZdA
Arkadaşlar mazdalarla ilgili bilgi ve sorunlarımızı burda paylaşalım..
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: TeAm MaZdA
Arkadaşlar mazdacı yokmu hiç aramızda??
|
| | |
| | #3 |
| Türkiye Türklerindir!!!! | Re: TeAm MaZdA
var var.. geldim sorun çıkarırsa paylaşırız |
| | |
| | #4 | |
| Senior Member | Re: TeAm MaZdA Alıntı:
| |
| | |
| | #5 |
| Türkiye Türklerindir!!!! | Re: TeAm MaZdA
ok, kozyatağı ve atatürk sanayideki merser servis,hakakten düzgün iş yapıyo ve iyi fiyata yapıyo.. tüm mazdacılara tavsiye...
|
| | |
| | #6 |
| Member Kayıt Tarihi: 07-02-2006
| Re: TeAm MaZdA
arkadaşlar mazda practica hakkında bilgisi olan varmı bu arabayı almayı düşünüyorum daha önce kullandığım araba mazda famılıa idi bu araba famılıa nın hb versiyonu diye biliyorum başka bir farklılığı varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
| | |
| | #7 |
| Hızlı & Öfkeli | Re: TeAm MaZdA
wallaha bizde praktika war 1.6 cok gusel hiç dusunmeden al bence
__________________ Mazda323 prac. 1.5 90hp |
| | |
| | #8 |
| Mazdacı Kayıt Tarihi: 10-06-2006 Yaş: 22
valla açıkcası benim mazda hakkinda baya sorum var. yardim kismina baslik acamiyorum 50 msj yazmis olmam gerekiyormus. benim sorularim biraz genel aslinda. ben 2004 mazda 3 2.3lt araba aldim. japonyadan geldi. arabanin uzerinde 18" volk racing class jantlar ve goodyear in yanilmiyorsam 215 ZR 40 18" lik lastikleri var. ayrica araba uzerinde şasi güçlendirici kablo ve performans eksozu da mevcut. benim sormak istediğim niye bu adamlar bu mazda 2.3 un fabrika cikisini 160 HP ile sinirlandirdilar. baktigimiz zaman typer 2.0lt motor ile 200 HP gibi bi fabrika cikisina sahipken beden mazda bunu 2.3 motorda 160 tutmus. benim bu 160 i artirmak icin yapmam gerekenler nelerdir. yani bu motor limited bir motormudur. ayrica aceba demin arabamin uzerinde oldugunu belirttigim hafif alasim jantlar. ince taban lastikler, racing class eksoz ve şasi guclendirici kablo'nun bana getirdigi + lar nelerdir. HP olarak kazancim ne olur. sonra bu arabaya bu motor hacmi varken 95 oktan benzinmi koymaliyim 98 oktan benzinmi. 98 bana nekadar performans kazandıracak. arabama zarar verirmi vermezmi? kimi yerde zararlı olur diye okudum kimi yer zararsızdır diyor. ben makinistime sordugumda bana koyabilirsin dedi ama yazılanları okuyunca acikcasi biraz bilgiye ihtiyacim var. ben biraz seri kullanimi ve atraksiyonu seven tarzda biriyim. arabama ne sıklıkla servis yaptırmamı önerirsiniz. ozellikle de şehir içi kullanımım fazla iken. sık sık vites degistirdigim icin debriyajim nekadar sürede yipranir mesela buda sorularımdan biri ![]() ben KKTC de kalan biriyim ve bu araba nın bu motor hacminde olanı KKTC de hiç yok ve açıkcası type-r accord euro-r lara gecilmek bana koyuyor. mesela daha dun gece 23.10 sularinda euro-R a gecildigim gibi. gerci surucu hatam da vardi ama yinede bakiyorum da onlar benden hizli lar. |
| | |
| | #9 |
| roadrunner Kayıt Tarihi: 16-05-2004 Şehir: İSTANBUL Yaş: 30
160 hp. ama bunu tamamen veren bir araba olduğuna eminim. Ben de yıllardır Mazda kullanıyorum ve 87 hp. ile 120 hp.ye kadar kafa tutabiliyorum. Diğer soruların için de tek cevabım var alışmaya çalış arabana. Eğer onunla bütün olabilirsen daha fazla verim alabilirsin. Hangi durumlarda nasıl tepkiler verdiğine dikkat et. Performans gazı köklemek değildir.
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
yüksek hacimden düşük hp çıkarmalarının mantığını hala net anlayamadım bende galiba aynı mod. lar uygulansa Type R ile Mazda3 2.3'e galiba Mazda daha fazla beygir çıkarıyor bu işi tecrübeli biri açabilir mi ?
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|