"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| http://www.mazda.co.jp/mazdaspeed/ japonca bilmenize gerek yok sağı solu tıklayın girersiniz bir yerlere aslında Mazda'nın Japonya sitesine kızıyorum(niye ing. yok diye) ama şu Japonların dillerine bağlılıklarını hayranım ...
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. Mesajı son düzenleyen RoadFighter : 26-09-2006 - 01:05 |
| | |
| | #2 |
| dream of v8 Kayıt Tarihi: 23-09-2006 Yaş: 27
| Re: Mazdaspeed orj. Mazda ekipmanları
yaa 323f lantis için türkiyede hiç parçaları yok. yay aradım bi ara , ingilterede buldum 500$ istedi , ne dereceli ne headers , hiç bişi bulamadım . uyuz oluyorum , hatta geçen proshopla konuştum , o arabaya modifiye yapamazsın dedi , yuh dedim
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
insanın canını sıkıyor tabi bende 626(98) için sorduğumda bu arabayla ilgilenen yok ki parçası olsun diyorlardı ama Amerika ve Japonya'da iyi potansiyel var
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #4 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
RX8'in body çok güzel, jantlar da süper, egzoz sesinin videosunu koymuştum m.speed çok değiştiriyo... Sonuçta çok yararlı iş yapıyorlar ama malesef bize bi faydası yok |
| | |
| | #5 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
Şuna baksanıza yaaa.... |
| | |
| | #6 | |
| Re: Mazdaspeed orj. Mazda ekipmanları Alıntı:
ama şu mazda olayı cidden kötü türkiyede. ankaradaki bayisi herter mi ne, geçen bir dostuma araba alacaktık gittik adamların bi bizi dövmedigi kaldı. amaan neyse , ben hava emişi , egzosu kendi yollarımla hallettim , bide hava sensörüme ayarlı bir parça varya ondan takarım. zati 1.8 iyi yürüyor. gerçi egzos manifoldum çok boktan. sizinkide öylemi bilmiyorum . direk 4-1 , kamyon manifoldu gibi. onada bişiler düşünüyorum el yapımı. bakalım işte ,, 106ım olsaydı şimdi doldurmuştum çoktan. bu birazdaha emek istiyor. ama seviyorum keratayı naparsın
__________________ | |
| | |
| | #7 |
jantlar küçük kalmış azıcık süper RX-8 ler var ya...
| | |
| | #8 | |
| Pişman Değilim | Re: Mazdaspeed orj. Mazda ekipmanları Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
626 iyi yürümezmiydi ya ![]() 1135 kg. 2.0 araba şimdi küçük arabalar bu kg. da kalkışta bariz ayırıyordu ...
| | |
| | #10 |
aslında ilgilterede 2.0 v6 lantisler var biturbo yapıyolar. benim 1.8 lantisin bile turboları var. aslında parça olsa pejolardan çok daha güzel arabalar şuna baksanıza http://www.club323f.com/ba/cars/zameer/zameer.php
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|