"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 14-09-2008 Şehir: Sofia Otomobil: Kia
|
ben ekonomik we spor bir araba istiyorum cunku yurt disinda 5.000 Euro ya cok rahat araba bulabiliyorum. Ama su an ki favorim tabiki de mazda MX-5 |
| | |
| | #22 |
| Member Kayıt Tarihi: 23-09-2008 Şehir: uzaklarda Otomobil: Miata
|
bagaj yok denecek kadar az ancak sirt cantani koyarsin arabayi sofiada kullanacaksin sanirim ve anladik kadari ile sofyada alcak araba surmemissindir. Yollarin durumu parlak degildi ve hala ole oldugunu duydum. Bunun disinda sofiada olan kar ve buzda bu arabayla ancak dans edersin bir yere gidebilecek bir durumun olmaz. Dunyada en cok satilan roadster unvanina sahip agirlik dagilimi %50 ye %50 olan otomobillerden biridir. Hardtop fiyatini ortalama 600-700euro avrupada sofiada bulamazsin gibi bisi. Almanyadan getirtmenk icin ustune 500euro daha ekle bu fiyatin. Tente ile sorun yasarsan yeni kaplamasi sofiada yaklasik 600euro gibi bir rakkam yunanistandan mazdadan getirtirsen 800euro kadar en uygunu ingiltereden almak 180-190sterlin + yol (yaklasik 70sterlinde yol) ama tavsiyem kumas olan tentelerden alman oda 500sterlin kadar + yol... bilgine... ikinci araban varsa sofiada dikkali olarak kullanirsan guzel bir otomobildir. |
| | |
| | #23 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: cet Otomobil: mazda
|
Bende mazda mx5 aldım fakat sorunlarından bır turlu kurtulamadım.Sorunlu bır araba degıl ama yapacak usta bulamadıgımdan ugrastırıyor sureklı forumdakı arkadaslara soru sormak zorunda kalıyorum.Almayı dusunuyorsan ıyıce bak bır sorunu olmasın fıyatı ucuz fakat sorun cıkardıgında parasınında hıc kıymetı yok. ben 1999 modelı 2500 dolara aldım aldıgımda sorunu yoktu ustaya bır verdım arabanın anasını aglattı bılmedıgım halde kendım topladım....en sonunda yakacagım zevk ıcın |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|