"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-12-2006
| mazda 323 yarı jeep galiba bende mazda 323 vardı geçen sene,Dörtyol dolaylarındaki yazlığımdan dönüyorum bir yağmur varki akıl işi deil,.bizim düz bir yoldan sonra çok hafif eğimli bir yolumuz varyani eğime girmen çıkman 400 m falan.yağmur yağmış o eğimin için su dolmuş.baktım millet kenarda bekliyor.işte toros,toyota pick up,nissan skystar suya girememiş,bizim komşu opel astra 2000 edition la girmeyi denemiş suyun içinde kalmış,biz önce fark etmedik,ama bu arada girmiş bulunduk.aman allahım.bende diyodum bu arabalar kenarda niye bekliyor.meğersem sudanmış.ben bi girdim motor kağutunun üstüne kadar suyun içindeyim. camı açsam su girecek içeri o derece. ben vitesi 1 aldım yarım debriajda tın tın ilerlemeye çalışıyorum,diorum aha kaldım kalacam derken çıktım millet hayretler içinde bize bakıyor.opeli traktörle çektik sudan.beyne su kaçmış masraf 3000 ytl. yani anlayacağınız nissan systrn,toyota hiluxun,toros un girmeye cesaret edemediği yere ben girdim çıktım tek sorun 1 hafta boyunca debriajdan garç gurç die ses geldi.o kadar.opeldeki masraf 3000 ytl. şimdi ben niye başka arabay binimki... arazi,asfalt,dağ,bayır,tarla, nerde olursa olsun kapışırım.. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: mazda 323 yarı jeep galiba
biraz da şans aslında ![]() ama ne şansmış ki Mazda 6'ya götürmüş işi
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #3 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
| Re: mazda 323 yarı jeep galiba
evet şans birazda maşallah iyi yırtmışsın
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |