"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-12-2006
|
ARKADAŞLAR MAZDA 3 HAKKINDAKİ BİLDİKLERİNİZİ YAZARMISINIZ. BİZDE 6 VAR.BEN ÇOK MEMNUNUM.3 E HİÇ BİNMEDİM NASIL Bİ ARABA + SI - Sİ NEDRİ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Re: Mazda 3 Nasil Bİr Araba
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. Mesajı son düzenleyen RoadFighter : 24-12-2006 - 23:37 |
| | |
| | #3 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ankara Otomobil: 9n
Bence çok tatlı, çok keyifli bir araba. zevkle yapılmış bir araba yani, öyle gibi duruyor, modern çekici çarpıcı, teknolojik, detayları güzel. eksi olarak belki 1.6lt'lik motorunun düşük HP miktarı olabilir. birde artık biraz zayıf kalan otomatik şanzımanı.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #4 |
| SeN-Seİ | Re: Mazda 3 Nasil Bİr Araba
Şahsen bende kullanmadım ama dizayn olarak beni çeken bir araba. Motor konusunda bir bilgim yok ama.
__________________ SeN-Seİ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
motoru biraz daha güçlü olsa- Honda Civic'ten iyi olduğunu savunurken- o konuda taviz vermeyeceğim bir araba
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #6 |
Civic'den iyi ki zaten.
| | |
| | #7 |
aman sabahlar olmasın ![]() tek eksiği motor işte malesef gerçi kullandım ,bana göre idare eder kötü değil ama yeni Civic'i kullanmadığım için bilemiyorum kıyaslamak yanlış olur(ama muhakkak ki daha iyidir o yönden)
| | |
| | #8 |
ha yeni civic, benim aklım eskisine gitti nedense. yo yani yine sürüş dinamikleri filan çok daha iyidir, altyapısı daha güçlü sonuçta. ama civic de nerdeyse orta sınıf araba gibi konforlu, 1.6sı da 1.8ide çok güçlü. çok da az yakıyorlar bide şanzımanları filanda çok çok iyi. belki daha iyi olabilir 3ten ama toplamda farklar fazla olmaz, ben 3ü alırdım ayrıca.
| | |
| | #9 |
Mazda3 biraz daha Avrupalı havasında Civic'te hakkaten çok hoş ama sırf dış görünüm için bile Mazda 3 derim millet fanatikliğinden diyorsun diyebilir ama Mazda3 hakkaten farklı bir araba ![]()
| | |
| | #10 |
Civic'in 1.8 sedan otomatiğine bindim de ben. çok hoşuma gitti, araba hem yolun üzerinden kayıyor, hem aşırı sessiz, hem çok hızlı, hem çok az yakıyor rahat vs.. zaten sıfırdan bir kalkışı var, Accord 2.4 öyle kalkmıyor, ok gibi fırlıyor ve sıfır sarsıntıyla. 1.6sı da çok iyi diyorlar. gerçi ben sevmiyorum Honda ama araba baya bir iyiydi bunun üzerine daha iyi olabilir 3ten dedim zaten. 3ün de içi filan ayrı ama. virajlarda filanda Hondanın tozunu attırır kesin.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|