"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-12-2006
|
toyota bide o kadar reklam yapiyor bizim arabamız sorunsuz die.. ozaman şu araştırmaya bakın.. EN DAYANIKLI VE SORUNSUZ MOTORA SAHİP OTOMOBİL: MAZDA İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmada MAZDA, en az arıza yapan otomobiller listesinde ilk sırada yer aldı. Özellikle ikinci el otomobiller arasında, 200 bin araç üzerinde ve 22 marka arasında yapılan araştırmada Mazda, en az arızayla birinci sırada bulunuyor. Arıza ihtimali çok düşük olarak belirlenen Mazda Otomobilleri, " dayanıklılık" ve "tamir masrafı" olarak iki ayrı bölümde incelendi ve sonuç Mazda''nın önderliği ile sonuçlandı. İngiltere'nin en iyi otomobil dergilerinden WhatCar yaptığı araştırmada Mazda Otomobilleri ile ilgili olarak, " Eğer kilometrelerce eziyetsiz bir motor arıyorsanız, daha fazla bakmayın. Çünkü birçok ünlü markalar bile Mazda'nın 100 araçta 17 garanti isteği rekorunu yakalayamadı. Küçük Mazda 323 yüksek performans elde etmesine rağmen, bütün araçların performansı da çok iyiydi. Spor otomobil alıcıları ise, araştırmamızda en güvenli araba seçilen MX-5 'in tekerlekleri üstünde rahat olabilirler." cümlelerine yer veriyor. Dayanıklı ve problem yaratmayan bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, Mazda' da çok daha fazlası var... Estetik ve gücün birleşimi Mazda Otomobilleri en güvenli yolculukları, gösterişi, zerafeti, kaliteyi, konforu, üstün performansı ve doğa ile mükemmel uyumu yaşamayı garanti ediyor. 22 marka arasında yapılan araştırma tablosu Arıza İhtimali 1. Mazda %17 2. Mercedes %25 3. Toyota %26 4. Honda %27 5. Mitsubishi %29 6. Volvo %30 7. Nissan %33 8. Fiat %34 9. Audi %35 10.Ford %36 11.BMW %37 12.Peugeot %37 13.Subaru %37 14.Hyundai %38 15.Rover %39 16.Volkswagen %40 17.Opel %43 18.Renault %48 19.Saab %48 20.Citroen %50 21.Land Rover %53 22.Alfa Romeo %54 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: istatistiklere göre en dayanaklı araba mazda..içeri bakın
2.ye el sallayın.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: istatistiklere göre en dayanaklı araba mazda..içeri bakın
Çok enteresan, mazdayı böyle bilmezdim, teşekkürler
|
| | |
| | #4 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
Asım koşş tam senlik bura
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
oh be ilk defa bir Mazda6 sahibini forumda görüyorum kurban kesecem demeyim neyse ortalık zaten karışık ![]() Ahmet bu benim yıllardan beri bas bağırdığım bir şey yav ![]() Amerika'da falan zaten yapılan araştırmalarda da Mazda peş peşe 1. liği kimseye bırakmadı(hangi yıllardı onu da bi araştırayım aklıma gelmişken)... Mazda hakkaten sorunsuz bir araba...(tabi bunun lafta kalmaması için belgede lazım )jeolog,hoşgeldiniz aktif olmanız dileğiyle(hemde nasıl bir dilek bu tahmin edemezsiniz)
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Listede yanlışlık var..ilk 5 de Alman olması mümkün değil..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #7 |
alfa cılarda artık bi kaç kez düşünmeli bence
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: istatistiklere göre en dayanaklı araba mazda..içeri bakın
Merak etme Asım, Ali benim arkadaş, çocukluktan beri. , Hakan abi daha ne istiyosun.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
pek bi cevap gelmedi ya neyse
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #10 |
asım kardeş ben ali eriş bahsetti senden kusura bakma forum işinde daha yeniyim o yüzden cevapda gecikme olursa kusura kalma
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|