Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Otomobil Marka Takımları > Mazda

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 11-01-2008, 01:03   #1
Member

jeolog - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Lightbulb Anket

ARKADAŞLAR OYLAMA YAPALIM BEN ANKET HAZIRLAMASINI BİLMİYORUM BURDA
MAZDA6 HONDA ACCORD TOYOTA YARİS

MAZDA3 HONDA CİVİC TOYOTA COROLLA

BUNLARI HER YÖNÜYLE DEĞERLENDİRİP OYLAMAYA ALALIM HAZIRLAYABİLECEK Bİ ARKDAŞ VARSA YAPABİLRMİ

jeolog Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 11-01-2008, 01:09   #2
Senior Member

executive - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alim ben hazırlayım, yeter ki sen iste.

Hayırdır, Akif hoca niyeti bozdu heralde.

Eski 11-01-2008, 20:13   #3
Member

arabayı satyıoz galiba erişim
burdan duyurayım ozaman
mazda 1993 model 323 lpg li 210,000 de amortisörler yeni değişti lastikler yeni metalik yeşil 06 plaka temiz mekanik ve elektronik aksam kusursuz çalışıyor. fiyat 8000 ytl
4cam elektrikli ısıtmalı ve elektrikli aynalar.merkezi kilit.hidrolik direksiyon.değişen parça boya yok

Eski 30-01-2008, 21:50   #4
Member

hazırla erişim ya iyi olur

Eski 06-02-2008, 13:38   #5
Aktif Üye

tarikumac - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

bıkere aralarında ozellıkle toyotayı cıkartısak ucurum derecesınde dızayn farkları var,sportif gorunum acısından mazda ve honda bırazdaha onde,,
hoondanın activematic sanzımanını ove ove bıtıremıolar reklam saglam tabı hondaların motorları saglam motorlar,yalnız yenı honda cıvıclerın ıc tasarımlarının bole cok uzay vari oldugu ıcın benı tatmın etmıo 2000 cıvıcden ve euro cıvıcden bu yana ıc dızaynda kalite veya estetık bulamıorm,
dayanıklılıga gelınce bırbırlerınden cok ayrı arabalar deıller hıcbırı ama mazdaları japon mercedesı olarak bıldıgımız ıcın bırz agır basıo
servis agına gelınce evet toyota ve hondalar bıraz deıl baya bı ondeler ama bu bole gıtmıcek mart 15 te mazda europa kendı bayı ve servis agını kurup turkıyeden dıstrıbutorunu gonderıo yanı bu sorun ortadan kalkıyo
servıs ve parca tatmınıne gelınce,
arkadasımın honda cıvıc"ıının dıreksıoyn kutusundan gelen bı ses yuzunden ne sebebtır cozemedık 20 gun arabasız kaldııgnı bılıorm ve suan mutluhan"larla davalıklar, ben bole bı sorun yasamadım mazdada toyotoda olcagını sanmıorm
aksesuara gelınce her turlu honda servıslerınde bıle aksesuar satıo bu cok ıı bıse
ekipmanlara gelınce bu konuda hıcbırının mazdanın yanından gecebılcegını sanmıorm
93 model mazda 3te bıle elektrıklı ayna hava yastıgı 2adet ve elektırıklı 4cam falan oldugunu hatırlıorm
sımdıkı nesıle gelırsek,43 mılyarlık bı honda ve toyotoda esp"nın olmaması bence cokk mantıksız ve buyuk bı eksidir,esp yi gectim 6 adet hava yastıgı ve aero dınamık fren balataları kullanmamaları,yarı alaşım jantların olması,hıc hosuma gıtmıyo,
fıyata gelınce mazda"lar bıaz daha ucuza gelıoo ama her acıdan daha cok ekıpman ve ozellıkle daha sportıf bı araca bınıosun (sportıflıkten kastım hp deıl)
ayrıca hondnın 126 beygır muhabbetınede aldanmamak gerek 5000 devire kadar arac 105 hp 5000 devirden sonra kalan 2000 devirlik saatte 21 hp cevirio,yanı mantık olarakkk arbaya oturdugunzda ve bastıgınızda buaraba 126 beygır falan demeyın aldıktan sonrası hayal kırıklıgı solım
yol tutusuna gelınce hıc konusmayak bıle ıstemıorm anlamısınızdır

ben kendı cerrcevemden bıldıklerımı anlattım ınsallah yardımcı olabılırım

bırbırınden cok ayırt edılıcek arabalar deıl ama toyoto corollayı eele abicim sen

tarikumac Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları