"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 10-12-2006
|
ARKADAŞLAR OYLAMA YAPALIM BEN ANKET HAZIRLAMASINI BİLMİYORUM BURDA MAZDA6 HONDA ACCORD TOYOTA YARİS MAZDA3 HONDA CİVİC TOYOTA COROLLA BUNLARI HER YÖNÜYLE DEĞERLENDİRİP OYLAMAYA ALALIM HAZIRLAYABİLECEK Bİ ARKDAŞ VARSA YAPABİLRMİ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Alim ben hazırlayım, yeter ki sen iste. ![]() Hayırdır, Akif hoca niyeti bozdu heralde.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
|
arabayı satyıoz galiba erişim burdan duyurayım ozaman mazda 1993 model 323 lpg li 210,000 de amortisörler yeni değişti lastikler yeni metalik yeşil 06 plaka temiz mekanik ve elektronik aksam kusursuz çalışıyor. fiyat 8000 ytl 4cam elektrikli ısıtmalı ve elektrikli aynalar.merkezi kilit.hidrolik direksiyon.değişen parça boya yok |
| | |
| | #4 |
|
hazırla erişim ya iyi olur
|
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 03-01-2008
|
bıkere aralarında ozellıkle toyotayı cıkartısak ucurum derecesınde dızayn farkları var,sportif gorunum acısından mazda ve honda bırazdaha onde,, hoondanın activematic sanzımanını ove ove bıtıremıolar reklam saglam tabı hondaların motorları saglam motorlar,yalnız yenı honda cıvıclerın ıc tasarımlarının bole cok uzay vari oldugu ıcın benı tatmın etmıo 2000 cıvıcden ve euro cıvıcden bu yana ıc dızaynda kalite veya estetık bulamıorm,dayanıklılıga gelınce bırbırlerınden cok ayrı arabalar deıller hıcbırı ama mazdaları japon mercedesı olarak bıldıgımız ıcın bırz agır basıo ![]() servis agına gelınce evet toyota ve hondalar bıraz deıl baya bı ondeler ama bu bole gıtmıcek mart 15 te mazda europa kendı bayı ve servis agını kurup turkıyeden dıstrıbutorunu gonderıo yanı bu sorun ortadan kalkıyo servıs ve parca tatmınıne gelınce, arkadasımın honda cıvıc"ıının dıreksıoyn kutusundan gelen bı ses yuzunden ne sebebtır cozemedık 20 gun arabasız kaldııgnı bılıorm ve suan mutluhan"larla davalıklar, ben bole bı sorun yasamadım mazdada toyotoda olcagını sanmıorm aksesuara gelınce her turlu honda servıslerınde bıle aksesuar satıo bu cok ıı bıse ekipmanlara gelınce bu konuda hıcbırının mazdanın yanından gecebılcegını sanmıorm ![]() 93 model mazda 3te bıle elektrıklı ayna hava yastıgı 2adet ve elektırıklı 4cam falan oldugunu hatırlıorm sımdıkı nesıle gelırsek,43 mılyarlık bı honda ve toyotoda esp"nın olmaması bence cokk mantıksız ve buyuk bı eksidir,esp yi gectim 6 adet hava yastıgı ve aero dınamık fren balataları kullanmamaları,yarı alaşım jantların olması,hıc hosuma gıtmıyo, fıyata gelınce mazda"lar bıaz daha ucuza gelıoo ama her acıdan daha cok ekıpman ve ozellıkle daha sportıf bı araca bınıosun (sportıflıkten kastım hp deıl) ![]() ayrıca hondnın 126 beygır muhabbetınede aldanmamak gerek 5000 devire kadar arac 105 hp 5000 devirden sonra kalan 2000 devirlik saatte 21 hp cevirio,yanı mantık olarakkk arbaya oturdugunzda ve bastıgınızda buaraba 126 beygır falan demeyın aldıktan sonrası hayal kırıklıgı solım ![]() yol tutusuna gelınce hıc konusmayak bıle ıstemıorm anlamısınızdır ![]() ben kendı cerrcevemden bıldıklerımı anlattım ınsallah yardımcı olabılırım bırbırınden cok ayırt edılıcek arabalar deıl ama toyoto corollayı eele abicim sen |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|