"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
|
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #2 |
| KORKU YOK Kayıt Tarihi: 05-05-2006 Yaş: 27
| Re: Açıkçası bence Mazda6 Accord'dan iyidir (şu iç mekana bakarmısınız)
hmm evet dogrusu kalıte konusmus burda ama malesef ıkıncı elı ve parca problemı yasanıyor halen mazdalarda oncelıkle bunu asmaları lazım tr de arcı sıfır alıyorsun 50 mılyara 10bin km sonra satmaya kaltıgında 29 zor verıyrlar oda kazası boyası felan yoksa tabi |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
her malın alıcısı vardır derler ya Mazda'ya binen adam alıyor Mazda'yı bi türlü satılır ama yedek parça ve ikinci elden dolayı sıkıntı oluyor Mazda sıfırları 50 bin ytl ikinci elleri 40 bence fazla bir düşüş yok piyasanın psikolojik etkisi bence yoksa aynı paraya alınan Opelide Hondasıda birbirine yakın paralarda satılıyor sadece Mazda biraz geç satılıyor ...
| | |
| | #4 |
| KORKU YOK Kayıt Tarihi: 05-05-2006 Yaş: 27
ole de abı bıızm arkdas mazda 3 aldı 2005 2 aydır satmaya calısıyor 34 e almıstı adama 22 -22.5 teklıf etmısler kafayı yedı cocuk |
| | |
| | #5 |
| PoWeR_m | Re: Açıkçası bence Mazda6 Accord'dan iyidir (şu iç mekana bakarmısınız)
mazda her daim iyidi diğerlerine nazaran yedek parça deniliyor ama ben honda accordununda yedek parçası fazla bulunmuyor diye biliyordum kasko olr zaten bu araçları alıyorsan kaskosuz binmiceksin parçayı bulsan bile astarı yüzünden pahalı olur bide bu aracı alan şahıs bence satmak için epey bi vakit geçirmesi lazım ki o zamanda piyasası oturmuş olur
__________________ ''BO_RE_SA'' |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Koç grubuna gecince toparlanır.. iyi olmanın dışında güzel de..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Honda'dan estetik konular disinda farkli olacagini dusunmuyorum, ikiside duzgun Japon markalari sonucta... Bence Accordun ici sinfinin kalitesinde degil kesinlikle...
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
bencede mazdaları oldum olası sewerim accorddan çok daha iyi bir seçenek ama malesef değeri bilinmiyor daha kalitesiz arabalara kayıyor millet hemde dünyanın paralarını vererek...mazdanında hatası2.3 modelini çekmesi oldu tr pazarından...
|
| | |
| | #9 |
bende Accordun iç mekanına takmıştım açıkçaşı Dıştan bakarsak Accord arkadan daha sportif duruyor tamponlar itibariyle ama Mazda koyulaştırılmış şeffaf stoplar ve 2.0 motorda çift egzostla geldi bu sefer Mazda6 kendini topladı Accord son çıkan makyajlı hali ile dikkati dağıttı bence ikiside aşağı yukarı aynı arabalar gerçi ya 6'nın iç mekanı bana daha çekici geliyor gerçi ikisininde kapısını otururken kapatın Almanlarda ki gibi tokkk diye bi ses gelmiyor hala tık diye bi ses geliyor .....kaba tabirle biraz daha etli olmalı kapılar falanDeli cadde 20 küsür milyarlar komik hakkaten milletin lafına bakmamak lazım Mazda kullanmış biri değerinde para verebilir
| | |
| | #10 |
Kaya abi 2.3 ü ben bi defa gördüm Accord 2.4 ise her yerde var yani rakip bile olamıyordu hem perf.,hem ikinci elde düşünemiyorum 2.3ün ikinci el satışını ki 2.4 Accord'da ikinci elde iyi gitmiyor galiba
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|