"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Anti-Rice(Anti-Apaci) Kayıt Tarihi: 22-09-2007
| Twin turbo mu Kenne bell mi?
Sizce kenne bell 2.8l mi takmaliyim yoksa HPP twin turbo mu? avantaji nedir? ikiside 800-900rwhp arasi sagliyacaktir zaten blok forged kaldirabilir basinci ama hangisi sizce? turbo lag icin endise ediyorum birazda... vede supercharger ayri bisey. tavsiyeniz?
|
| | |
| | #2 |
| Remusss | Re: Twin turbo mu Kenne bell mi?
Teknık olarak cok aydınlatıcı konusamıycam Kompresor (Ahmet) gelsın muhakak senı tatmın edıcek cvp'ları yazıcaktır ama sahsen twın turbo derım.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
| Re: Twin turbo mu Kenne bell mi?
buna en iyi cevabı usa de alırsın Tr de şuanda en çok bilgi japon otomobilleri üstüne amerikanlarla uğraşanlar tek tük...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #4 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
Valla boyle amerikan modlama işini en ciddi yapan AVK servis var. Başka da tr de zor gibi..
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #5 |
| Anti-Rice(Anti-Apaci) Kayıt Tarihi: 22-09-2007
ben zaten arabayi ogretim bittikten sonra sole rahat bi 950 hp ile en az getiricem turkiyeye , kayisi degistirince ucude degisiyor o yuzden problem degil virajlar. 950 hp ile supercharger olunca viraj yalan...drag radial gerekiyor...600 hp de tutarim ben yol yaris pistine gidersem... kayis degistiricem o kadar superchargerin basincini azaltmak icin... USA de tek foruma uyeyim ricekiller ordakilerde daha hizli gitmek istiyosan ls1 camaro al diyor ![]() chevy fanatikleri hepsi |
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
ricekiller güzel miş ..şimdi yalan konuşmaya süslemeye gerek yok bu konuda şunu yap diye kesin öneride bulunamam.. ne amerikan motoru görmüşlüğüm var ne modifiye etmişliğim... ama hangisi tüm devirlerde "smooth power delivery" sağlıyorsa onu yaptır. lagı çok olan sistem insanı çileden çıkartabilir... ama benim gönlümden twinturbo geçiyor zira supercharger çok mekanik geliyor bana.. kasnaklar kayışlar vs... turbo sistemde ise sanki daha bir rahat olacak gibi ![]() fakat siz yinede sağlıklı kararverin
__________________ |
| | |
| | #7 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
aracında zaten supercharger yok mu bence scharger dan devam et.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|