"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #501 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Team Ford ve Üyeleri... gelirsen bi arkadaşım var banada çok yardım etti bende sana elimden geldiğince yardımcı olurum
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #502 |
| ford kullanan üye | Re: Team Ford ve Üyeleri... walla abıcım gelmek ıcın elımden gelenı ardıma koymucam aksam babama actım bu olayı babam naparsan yapda dedı kımse benı tutamas hehehe ya orhan abı bıde ben sana su xenon farı sorcektım el yapımı nası oluokıne verımlımı acaba el yapımı merceklımı oluo??
Mesajı son düzenleyen fordum : 04-04-2007 - 12:01 |
| | |
| | #503 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Team Ford ve Üyeleri...
valla merceksiz önermiyolar dağıtıyomuş ışığı karşındakini çok rahatsız eder dediler bide iyi aydınlatmazmış bu modül takan yer bosh bayiii xenonda takıyor işine gelirse yaptırırsın
| | |
| | #504 |
| ford kullanan üye | Re: Team Ford ve Üyeleri... bu olayı bosch servısı yapıosa tamm ya nerde yaptıracagımı bılemedıgım ıcın kusura baqma kafanıda agrıttım bısuru cok saol merceklı daha gusel olur sankı onunede angel taktıkmı tamm heehhe
|
| | |
| | #505 |
önemli değil ne demek elimden geleni ardıma koymam sen merak etme
| | |
| | #506 |
ya takım ne oldu nerdesiniz bugün hiç ses çıkmıyo
| | |
| | #507 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: Team Ford ve Üyeleri...
Burdayız ![]() Orhan abi bi arkadaş senin aracının 1.4 dizelini almaya niyetlendi. 2005 ve makyajlı 2006 modeline bakıyor. Makyajlı ve Makyajsız Fusion arasındaki farklar nelerdir ve kendisine söylemek istediğin bir detay varmı ? |
| | |
| | #508 |
1.4 ü almasın gitmiyo alacaksa ve para azsa 1.6 benzinlisini alsın diğerlerine göre gene az yakar illa 1.4 alacam diyorsa fiesta alsın bence çünkü onlara anca yetiyo motor Makyaj farkından başka iç mekanda farklılıklar ve yenisi daha kullanışlı bence 2006 almalı
| | |
| | #509 |
| ford kullanan üye | Re: Team Ford ve Üyeleri...
bende 2004 var makyajsız ve 1.4 dızel evet arabaya yetmıo motor bende degıstırebılırım 2007 dusunuyorum alırsamda 1.6 dızel alırım dızel gercekten az yakıyor eskıde ıscılık kalıtesı kotu yenısınde bu olay sanırım cozuldu
|
| | |
| | #510 |
günaydııın takım
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|