"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Çiko Member | Re: Ford'larımız ve biz...
ya şimdi nasıl olcak benim bir çok markaya karşı sempatim var birden çok takımda yer alabilirim diimii? Eski bir ford kullanıcısıyım en zevk aldığım araçlardan biriydi ufak tefek şeyler vardı biraz fazla örseleyince motordan problem yarattı toplayıp elden çıkarttıkİsmim: Bertan UĞUR 1985 doğumluyum İstanbulda oturuyorum aslen Bursalıyım ![]() |
| | |
| | #22 |
| Senior Member | Re: Team Ford ve Üyeleri...
GT 911, şekil plakaymış.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #23 |
| Çiko Member | Re: Team Ford ve Üyeleri...
en son baktığımda boştaydı yeni araç alırsam ona almayı düşünüyorum |
| | |
| | #24 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Team Ford ve Üyeleri...
Ben de geldim ![]() Su anda Fiesta 1.4i asm Focus 1.6 tdci Ghia Transit Connect var |
| | |
| | #25 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
Bertan ve Omer hoşgeldiniz |
| | |
| | #26 |
| Çiko Member | Re: Team Ford ve Üyeleri...
hehe hoş bulduk |
| | |
| | #28 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
kaptanım ayrı bi bolum acsak altına konu acabilecegimiz oraya modellerin baslıkları atında resim koysak nasıl olur? yani tek konu degil de bir bolum altında konu olsa. |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
Bne buraya hiç ilgi göstermemişim..Özür dilerim.. Bütün toplantılarda varım.. son yıllarda ihracatla büyüyen otomotiv sanayinin en önemli üreticilerden biri Ford'un forumda bir üyesi ve kullanıcısı (Fiesta, connect, cago2526, cargo 2530-motoru bizim mühendislermiz tarafından geliştirilmiş son teknoloji ve Tr'de üretilmekte) gurur duyuyorum... Focus'la birlikte herhalde en az 20-25 kişinin Ford almasına vesile olmuşumdur ve şu ana kadar hiçbiri sitem de bulunmadığı gibi hep tşk aldım.. Umarım takım Ford'un büyüklüğüne yakışır biçimde aktif olur.. Evdeki bilgisayarım da 2007 mavi shelby bana bakıp bakıp gülümsemekte.. umarım kavuşmamız çok sürmez... (2-3 yıldan önce zor ama olsun hayal etmeyen elde edemez..)
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. Mesajı son düzenleyen hkn61k : 24-11-2006 - 17:43 |
| | |
| | #30 | ||
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: Team Ford ve Üyeleri... Alıntı:
İstersen sen başla, bizler devamını getirelim...Alıntı:
pek canlı değil... Ama inanıyorumki seninde katkılarınla Hakan abi, kısa zamanda iyi organize olup, başta Honda sonrada Audi'yi geride bırakacağız | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|