"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: Ford'larımız ve biz...
denicem ve basarıcam cok sagol dostum ama resimler evdeki pc de eve gider gitmez buraya arabanın resimlerini ve özelliklerini yazıcam hatta simdi ölesine bi deniyim resim koymayı ![]() |
| | |
| | #12 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
TYR abi ,öncelikle başkanlığın hayırlı olsun.Umarım güzel şeyler yaparız Adım Deniz ,Ankara'dayım ,öğrenciyim . Kendime ait aracım yok ama ailecek Mondeo Ghia hb kullanıyoruz , araç 135K km civarında ,far ampülleri dışında standart bir araç. Kendisiyle yıllardır beraberiz bizi üzmeyen bir araç ,gayet de memnunuz .Tüm Ford'lar gibi bununda kullanımı oldukca keyifli. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Ford'larımız ve biz...
mondeo 1 i ve 3 ü seviyorum. 2 ye bi türlü kanım ısınmadı. ama fordun en sevmedigim arabasını bile p.gti lardan daha cok seviyorum ford olsun tursu olsun olsun yeterki güle güle kullanmanız dilegiyle
|
| | |
| | #14 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
Deniz güle güle kullanmaya devam edersiniz inşallah. Umarım seninde ilerde kendine ait bi Ford'un olur. Örneğin Focus ST gibi ![]() sierra rs senden hala resimleri bekliyoruz dostum |
| | |
| | #15 |
resimleri eve gidince otomobilim bölümüne ekledim ama bu bölüme eklemeyi unuttum neyse imzamın altında bitane var eve gidincede aynı sekilde resimleri eklicem bu sefer |
| | |
| | #16 |
Senin için ben ekliyorum. Güle güle kullan. Kısmet olursa bir gün yüz yüzede görüşürüz ![]() Alıntı: |
| | |
| | #17 |
| Savaşçı Kedi TOTO Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 41
Yoooouuuuuu... En büyük takım, bizim takım.... He he )))Hayırlı olsun fortçular... He he )))
__________________ Ne aradığını bilmeyen, Ne bulduğunu anlayamaz ! |
| | |
| | #18 |
cok tsekkürler olabilir tabi dedigim gibi ben devamlı kosturmacayım kesin bi yerde görüsebiliriz arabanın bakım ve parcalarındada seve seve yardımcı olurum. bende eve gidince cep teldeki diger resimlri pc ye atıp buraya eklerim |
| | |
| | #19 |
sagol vatana millete hayrlı ugurlu olsun |
| | |
| | #20 |
Arkadaşlar imzanızda bu imajı kullanabilirsiniz ![]() |
| | |
![]() |