"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| uur |
Arkadaşlar... Bizim ford takımı olarak kendimize ait bir sticker ımızın olmasını düşünüyorum şu an kullanılan ve halen bir çoğumuzda bulunmayan modifiyem stickerın altında dizaynı bize ait olan bir çalışma yapalım ve takımda bulunan bütün ford kullanıcılarının arabasında olsun... yani takım olarak ayrıcalıklı olalım istedim ![]() bu konuda görüş ve önerilerinizi paylaşmanızı isterim. isteyen arkadaşlarım kendilerinin yapacağı dizaynları burada paylaşalım daha sonra oylama yapalım ve en çok beğenilen dizaynı kullanalım. Umarım herkez bu konuya katılır. teşekkürler... |
| | |
| | #2 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: team ford sticker
Ugur abi fikir vericek ben yokum dicem okumadan imzamı atarım Ben varım |
| | |
| | #3 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: team ford sticker
bende varım
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #4 |
| uur | Re: team ford sticker
teşekkürler arkadaşlar şimdi biraz bekleyelim diğer arkadaşlarımızında konuya katılımlarını fikirlerini alalım |
| | |
| | #5 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Re: team ford sticker
sizin takımda diilim ama uygun rep karsılıgı bişiler yaparım :P ![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #7 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: team ford sticker
Sadece bizim yani Ford takımı için değil de, sitemizdeki bütün takımlar için böyle bir sticker çalışması yapılabilir... Gerekli çoğunluk sağlanırsa Yönetime iletiriz bu fikri |
| | |
| | #8 |
erhancım o zaman sen yönetime bu konuyu ilet yani ne düşünürler fikirlerini alabilirsin ![]() hem bu tarz bi çalışma ile sitemizin reklam olayı yaratılmış olur. hemde yeni bir imaj kazandırmış olabiliriz. diğer forum sitelerinde olmayan bi farkımız olur. ford takımı olarak kendi imajımızı site içinde yaratabilirsek diğer takım arkadaşlarına da örnek olacağımızı düşünüyorum... |
| | |
| | #9 |
yokmu fikri olan ![]() erhan umarım sende son mesajımı okumuşsundur. |
| | |
| | #10 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: team ford sticker
fikir derken güncel
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|