"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-03-2007
| team ford a selamlar...
tekrar merhabalar arkadaşlar ben ısparta dan aranıza kısa bir zaman önce dahil oldum vee siteyi tanıma aşamasındayım aranıza uyum saglıyacagıma inanıyorum... sizlerinde destek ve görüşleriyle...ne diyodum kendimi tanıtayım ısparta da oturuyorum üzerinde ugraştıgım ,, kendisine aşık oldugum ,, imkanlar elverdikçe mod lamaya çalıştıgım mütevazi bir mondeo ghia m var team ford a üyelik ve araç resimleri koyma konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden saolun aranızda oldugum için çook mutluyum |
| | |
| | #2 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: team ford a selamlar...
hoş geldiin
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| uur | Re: team ford a selamlar...
hoşgeldin dostum aramıza resim koymak istersen bu link üzerinden yapabilirsin http://www.imageshack.us/ yada erhan arkadaşımız sana yardımcı olur |
| | |
| | #4 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: team ford a selamlar...
Aramıza hoşgeldin İbrahim ![]() Aracınla ilgili hoşuna giden ve gitmeyen detayları bizlerle paylaşırsan memnun oluruz ![]() Resim ekleme işlemini aşağıdaki resimlere tıklayarak görebilirsin... ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|