"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | st170 far yardım !!!
Arkadaşlar, dün gece focusum.com un forumunu okuyordum.Üyenin biri magnum grisi focusuna ST170 farı taktırmış ve çok çok güzel olmuş.Bende de aynı renk focus var ve daha cuma günü angel + xenon için "gene" fiyat aldım ve tam yaptırıyordum ki bu uygulamayı görünce gene arada kaldım. O yaptıran üyenin dediğine göre aracı garantide olduğu için kendi farında çıkan bi problem sonucu fabrikaya st170in far kodlarını yollamış ve aradaki farkı da ödeyerek nerdeyse beleşe elde etmiş bu farları.Neyse ayrıntıyı geçersek.Bu farlardan aracıma taktırıp xenon yaptırıyım diyorum.Çünkü gene dediğine göre farlar kısada angel eyes gibi yanıyormuş.Ama farların "optik" olup olmadığına dair bi bligi vermemiş.Sorma istediğim daha önce böyle bi uygulama yapan war mı ? Veya st170in farlarının optik olup olmadığını bilen war mı ?? Teşekkürler |
| | |
| | #2 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI
| Re: st170 far yardım !!!
ST'lerin farları genelde optikli ama optiksiz olanlarda var.. Optiksizlerin zaten normal focuslardan farkı yok diye biliyorum.. O bahsettigin kişide büyük ihtimal optikli almıştır, çünkü digerinin hiç bir esprisi yok.
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: st170 far yardım !!!
rs de yok ama st170 de optik. netten bakabilirsin fotolara. eger siparişi verirsen de optik olan yani xenon olandan ver cunku digeri senin farının sadece içi siyah olanı
Mesajı son düzenleyen OmerRS : 06-03-2006 - 00:46 |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: st170 far yardım !!!
Yardımlarınız için teşekkürler,yarın gidip bi de servise sorayım.
|
| | |
| | #6 |
| uur | Re: st170 far yardım !!!
yurt dışında ben bu siteyi buldum çok güzel far çeşitleri var ve türkiyedeki maliyetlerden biraz daha ucuza geliyo bakmak isterseniz http://www.morette.com/products/HEAD...ocus_-2001.htm |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|