"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| mutluluklar komada... | sorum war yol tutuşu hakkında?? bizde 97 model transit war wiraja giriyoruz önümüzdede 2006 model transit wardı .nese giricez önümüzdeki arkasını atmaya başladı bizde arkasında ilerliyoz araba atıp duruyo arkasını..acaba bizim transitin yol tutuşu yeni modelden dahamı iyi?? Mesajı son düzenleyen magicblack : 10-07-2007 - 01:12 Sebep: yanlış kelime kullanımı |
| | |
| | #2 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: sorum war yol tutuşu hakkında??
ticari araçlarda makas mı ne oluyor. o yük taşımak için ayarlıysa, ve yük yoksa yol tutuşu acayip düşüyor diye biliyorum ben
|
| | |
| | #3 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: sorum war yol tutuşu hakkında??
yok siz gaz vermiyorsunuzdur
__________________ |
| | |
| | #4 |
| ! TEAMRIDERS ! | Re: sorum war yol tutuşu hakkında??
yawaş gitmek en mantıklısı.. amaç belli ticari araç, ama Ahmet'e de katılıyorum
__________________ |
| | |
| | #5 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: sorum war yol tutuşu hakkında??
ben arkadasimin yeni kasa transiti kullanmistim acikcasi yol tutusunda bir problem yasamadik ancak arkada 600 kilo yuk vardi ve alcak tavanliydi. benim bildigim kadariyla eger arkada yuk yoksa savurma yapiyor
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
| | #6 |
| mutluluklar komada... | Re: sorum war yol tutuşu hakkında??
biz aynı hızda gidiyorduk onun sawrulması çok acayip |
| | |
| | #7 |
| mutluluklar komada... | tam tersi o araç yüklüydü arabanın arka tampon baya çökmüştü we bizimki yüksüzdü
|
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: sorum war yol tutuşu hakkında??
o zaman ağırlık merkezi sizin araçta daha yukarıda kaldığından savrulmuş olabilir, lastik kabaktır, sürücü farkı vs |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
| Re: sorum war yol tutuşu hakkında??
beceri lazım kolay değil |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|