"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member | Sierra Sapphire RS Cosworth 4x4 Bursa'dan Selamlar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attila Kırımlı |
| | |
| | #2 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: Sierra Sapphire RS Cosworth 4x4
wuuuuuuuuu super.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Sierra Sapphire RS Cosworth 4x4
Çok güzel maaşallah
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
Atilla abi hosgeldin tanıdın mı beni |
| | |
| | #6 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
kazasız belasız maşallah...
|
| | |
| | #7 |
| Keptın | Re: Sierra Sapphire RS Cosworth 4x4
bu ne yaaa. süperr. sıfır gibi valla maşallah Allah kaze bela vermesin. elinize, emeğinize sağlık. yapılan işlemlerin de bir açıklamasını da bekleriz.
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-01-2007
Vay anasını Hoşgeldiniz şeref verdiniz. Makina harika gerçekten çok sevindim geldiğinize. Modifiyem'in ilk Cosworthu )
__________________ Dağlar kurdun, yollar Ford'un..! modifiyem'in en güçlü Sierrası |
| | |
| | #10 |
| Junior Member | Re: Sierra Sapphire RS Cosworth 4x4
Herkese selamlar. Çok sık nete giremiyorum geç cevap verdiğim için kusura bamayın. Ford a gönül verenlerle birlikte olmak benim içinde ayrı keyif . İnşallah tanışma fırsatı buluruz. Cenk çok özür dilerim hatırlayamadım ip uçu verirsen sevinirim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|