"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-10-2008 Şehir: mardin Otomobil: ford scorpio 2.0 i dohc efi
|
İlk önce herkeze selam arkadaşlar, amacım scorpio sahipleri ile fikir ve bilgi alış verişinde bulunmak, gerçi benim konu hakkında çok bilgim yok ama olsun sizlerden faydalanabilirim BİLGİ paylaştıkça çoğalırmış..
|
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 02-10-2008 Şehir: mardin Otomobil: ford scorpio 2.0 i dohc efi
| Enjeksiyon Pompası
Arkadaşlar scorpio enjeksiyon pompasına nasıl ulaşabilirim bilen varmı acaba ? Şimdiden teşekkürler..?? |
| | |
| | #3 |
| zıkkımın peki! Kayıt Tarihi: 15-02-2008
|
scorpio enjeksiyon pompası diye ararsan işin zor bence... ford bu motoru TR'de başka hangi modellerde var onu araştırıp ararsan daha kolay olabilir...
__________________ Eşek hoşaftan ne anlar; suyunu içer, denesi kalır. |
| | |
| | #4 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Benzin pompasını 50 ytl ye temin edebilirsin fakat çin malı |
| | |
| | #5 |
| Slm
Arkadaşlar pompada sorun yok pompaya elektrık girişinde bi temas problemi var soket oksitlemiş herhalde Bide bana motocraft Buji lazım nasıl temin edebilirim sierra seninki DOHC herhalde dimi ? |
| | |
| | #6 |
|
Evet dohc agps 22 c alıcaksın herhangi bir fordcudan takımı max 25 ytl |
| | |
| | #7 |
| mrb
Peki ben buna orjinal motocraft buji kablosu bulabilirmiyim??
|
| | |
| | #8 |
|
Cok zor |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|