"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-05-2004 Yaş: 32
| özel ford servisi ??
slm, 2004 focusum var. bir iki ufak sorunu var. önden ses gelmesi gibi. garantiside bitti. yetkili servisler çok pahalı. bildiğiniz iyi iş çıkaran özel ford servisi varmı? (ist avrupa yakasında) |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-08-2006
| Re: özel ford servisi ??
cms shop tawsiye edildi bana....
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: özel ford servisi ??
ya benimde çok ihtiyacım var aslında doğan ford servisine gidiyorum ama iyi bi özel servis bulsam ona gidicem oktaykan power nasıl fiyatları işçiliği falan?elektronik sistemleri varmı sorun tespitinde falan...bazı sorunlar oluyo o alet olmadan mümkün değil çözülmesi... |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Oktaykan birçok konuda yardımcı olur..o bahsedilen hataları,kodları,arızaları gösteren vs.vs aletten var..Fiyat konusunda pek bilgim yok gidip konuşmakta fayda var..Ama çok temiz işçilikleri vardır,acayip iyilerdir,dedikleri şeyi yaparlar..yapamıyacakları şeyleride söylerler..fiyatta anlaştıktan sonra işi aldıklarında gözün kapalı bırak iş bitince al arabanı |
| | |
| | #6 |
| Senior Member | Re: özel ford servisi ??
ben anadolu yakasındayım çok uzak kalıo bana anadolu yakasında neresi var iyi bilen varmı?
|
| | |
| | #7 | |
| RS Cosworth Racing Kayıt Tarihi: 15-08-2006 Yaş: 26
| Re: özel ford servisi ?? Alıntı:
Gerçekten dediklerine katılıyorum dürüst güvenilir insanlar. Artı olarak ford da uzman oldukları için direk problemi bulup hem zaman hemde paradan kazandırırlar. İstanbuldaki kullanıcılara şiddetle tavsiye ederim. Daha detaylı bilgiyi www.oktaykanpower.com dan alabilirsiniz. Ayrıca drag yarışlarında bir çok birinciliği olan ford taunus'uda inceleyebilirsiniz.
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın | |
| | |
| | #8 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
kesinlikle oktaykan power istanbula geldiklerinden beri efsaneler.
|
| | |
| | #9 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Oktaykan çok eskidir, hala faal olduklarını bilmiyordum helal vallaha
|
| | |
| | #10 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
4-5 sene daha faal olarak kalırlar gibime geliyor. haklı olarak istanbuldan kacmak istiyorlar böyle tatil yöresi falan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|