"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-03-2007
| mod 5000 hoparlörü
arkadaşlar ben yeni üyeyim benim mondeonun mod 5000 teybi var cd chancerde var onun için teybi değistirmek istemiyorum zaten bi baska teyp iri düğmeli olmadı için çok acayip duruyo mecburen gibi bişi teybi değistiremiyorum ama ses konusundada berbet bişi bu mondeolar önlere pıoneer takmak iistiyorum sizce kaç watlık kaç santımlik olmalı ve kayıkmı yuvarlakmı olmalı bilen varmı acaba anfi atmak zorunda kalırmıyım yoksa |
| | |
| | #2 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
| Re: mod 5000 hoparlörü
Öncelikle foruma hoşgeldin. bizde de mondeo var 5000 vardı cd çalara geçtik onun sesi daha iyi gibi geldi heralde çıkış gücü yüksek midir nedir hissedilir derecede güzel ses veriyor, aracı yaz ya da bahar gibi değiştirmeyi düşünüyoruz yoksa ben de daha güçlü hoparlorlere geçecektim hatta amerikan mondeo'ların (ford contour'ün) jbl hoparlorlerinden alıyordum babamdan onay gelene kadar satıldılar . Bildiğim kadarıyla focus'larla aynı hoparlorleri kullanıyor 16 'lıklar oluyormuş,orjinaller oval , tam uyanın boyutu 16,3 x 21,7 cm heralde. Bu ölçülerde Tr'de bulmak zor ,normal bir hoparlor mdf ile takılır . Ankara'da hemen her tesisatcı yapabilir. Bu bahsettiğim mdf işleminin yapılmasını gösteriyor: ![]() Bu da orjinalinin şekli :
__________________ |
| | |
| | #3 |
sağolasın tam dediğin gibi yaptırdım ama pıoneer değil jbs taktım 200 w yuvarlak olandan iyi bi tiz aldım ses kalitesi yukseldi gördüğüm kadarıylan orjinal hoparlörünün aynısının daha güçlüsüde varmış amerikadan ithal inceledim çok süperdi acayip kaliteli 150 whatlık bişi ama pıoneer filan yanından geçemez mükemmel bir hoparlör almış bulundum eğer almasaydım kesinlile onları alırdım ismini unuttum simdi fokuslara mondeolara oluyor derinliği ince tiz var 100 dolar civarı arka kapılara onlardan takacam
|
| | |
| | #4 | |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
| Re: mod 5000 hoparlörü Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
yok kenvod değil baska bişiydi ama hatırlayamadım ama inceledim amerikan olduğu belli zaten malzemeden jvs leri takınca arka hoparlörlerin patladığı anladım ya pıoner 16cm yada o orjinallerinkini takacam bakalım veya küçük bir anfiylen girmeyi düşünüyorum
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|