"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
|
Arkadaşlar araçlarımzızın VIN kodunu girerek hakkında bir çok bilgiye ulaşabiliriz . VIN kodu ise aracın ön camının sol alt köşesinden yada ruhsatından ya da kaputun altındaki araç bilgi plakasından öğrenilebilir. Öğrendiğimiz VIN plakasını yazıyoruz ve bilgileri geliyor : http://www.btinternet.com/~madmole/v...M0UXXTTPU3C627 The VIN code WFOAXXWPOA3L01951 breaks down as Manufacturer Identifier: Ford Werke A.G. (Germany) Body type: 5 Door Hatchback Line: Ford Spain (Own Assembly) Assembly Plant: Valencia (Spain) Model: Mustang Year: 2003 (some codes are used for more than one year) Month: May Production Sequence: -8049 Gerçi bu VIN focus'a aitti mustang dedi .
__________________ |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: FORD'lar için VIN kodu sorgulaması
Belki senin arabayı Mustang den toplamışlardır güzel bilgi, teşekkürler.
|
| | |
| | #3 |
| Eski Member | Re: FORD'lar için VIN kodu sorgulaması
Focus görünümlü Mustang , sağol Deniz.
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Re: FORD'lar için VIN kodu sorgulaması Alıntı:
Rica ederim Oğuzhancım .
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
deniz şimdi satmaya kalksan 75,000ytl in altina verme çünkü mustang bir an evel elden çikarmaya bak arabayi ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 |
aklıma gelmişken bizimkininkini çözdürdüm Genk(belçika) üretimi olduğu çıktı ben ingiltere ya da Almanya sanıyordum. 47020 numara
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-09-2007
56704 numaralı benimki :-)) İlginc bir nokta sorgulama sonucunda focus aralık 2004 doğumlu çıktı. 2005 model diye biniyorduk :-)) |
| | |
| | #8 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
Manufacturer Identifier: Ford Werke A.G. (Germany) Body type: H Line: Ford Spain (Own Assembly) Assembly Plant: Valencia (Spain) Model: Fiesta Year: 2004 (some codes are used for more than one year) Month: March Production Sequence: 56295 bir de transit yazın da gurulanalım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|