"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AC Schnitzer Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36
| Ford ön panjur & logo
arkadaşlar, 2000 model sport trend sahibiyim. mahalledeki çocuklar saolsunlar ön logoyu kopartmışlar. ön logoyu biliyonuz sola doğru açılıyor.. koparması kolay. ben ön panjur istiyorum logosuz. focuslar için mevcut mu? ben araştırdım biraz bulamadım. aksi durum da logo almak zorunda kalacağım..
__________________ [WWW] -> We Want Women! |
| | |
| | #2 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Re: Ford ön panjur & logo
Fırat sizin kaput kilidi logo nun ordaydı Logosuz Panjurda nasıl olucak bu durum?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Ace | Re: Ford ön panjur & logo
sanırım sadece anahtar girecek kadar bir kısım bırakılsa yetiyor... ama ona göre bir çalışma yapılması lazım tabiki... yada hazır bulmak lazım...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #4 |
evet tüm problemi yaratan o. bende panjur arasına anahtar yerini denk getirmeyi planlıyorum. panjur aralığından anahtarı sokup açabilirim. fakat bunun hazır olanı varsa çok çok süper olacak. yoksa yeni logo alıp takacam. panjur işi sağlam olmayabilir gibime geliyor el yapımı fln.
| | |
| | #5 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: Ford ön panjur & logo http://www.espdesign.co.uk/esp.store.../Product/18018 valla soyle bir sey var ancak fiyati biraz pahali
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
| | #6 |
kötü duruyor ama ya daha estetik bişi bulabilirsek olabilir. bunun ön kaputu nasıl açıyorlar acaba..
| | |
| | #7 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM | Re: Ford ön panjur & logo http://www.espdesign.co.uk/esp.store.../Product/18014 soyle bir sey var ancak buda 2004 sonrasi ancak senin model icin farlari hella yapinca guzel duruyor
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|