"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ONLY FORD |
Arkadaşlar. İmzama Ford Resmini Ekliyemiyorum. Boyutunun Çok Büyük Olduğunu Söylüyor. Photoshoptan En Dandik Hale Getiriyorum Gene Sığmıyor. Siz Diğer Fordçuların Resmini Kopyalıyorum Gene olmuyor Ne Yapmalıyım Yardım lütfen . Şimdiden Teşekkürler...
|
| | |
| | #2 |
| POKERAY | Re: Ford İmza Resmi Sorunu!!!
fordan vazgeç başka araba kullan
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #3 |
| ONLY FORD | Re: Ford İmza Resmi Sorunu!!!
Zuahah Tamam. 1 İmza İçin Fordumdan Vazgeçmem . İmzamda Olmasada Avatarımda Var Ford Dimi Yani. Beni Kandıramassınız...![]() . Ama Gerçekten Şu İmza İşini Nasıl Halledicem Biri Yardım Etsin Yaw!!! |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team | Re: Ford İmza Resmi Sorunu!!! Yarıl Yapacak birşey yok, daha düşük boyuta sahip bir resim bulmalısın. Mevcut resim kaç kb? |
| | |
| | #5 |
Sanırım oldu. Ben Alttaki Upload Ve Adres Yerinden Yapmaya Çalışıyordum. Yukarıya İmageshack den koydum. Aynı Şey . Heycandan Daha Yeni Aklıma Geldi. Teşekkürler...
__________________ |
| | |
| | #7 |
| POKERAY | Re: Ford İmza Resmi Sorunu!!!
kurtarıcımız yine çözdü olayı
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #8 |
uuuuu pufffff uuuuu pffffff. Rahatladım Yaw. Off Saolasın Yaw. Bundan Sonra Sana Kurtarıcım Diyebilirmiyim ![]() . Eray Senin O Güçlü Nefesin Ve Duaların olmasa Koyamazdım Bu İmzayı Buraya dimi?![]() ...Teşekkürler Arkadaşlar...
__________________ |
| | |
| | #9 |
| BND_SerdAr | Re: Ford İmza Resmi Sorunu!!! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|