"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-03-2007
| Ford Fiesta 2005 Model - DVD Player Tv Taktirmak IStiyorum ( Acil )
Uzun Zamandan Sonra Tekrar Selamlar Arkadaslar; Bir Suredir Aracimin Modifiyesi ( Dis ) Ugrasiyordum Ve Sonunda Aracimin Dis Modifiyesini Bitirdim Sayilir. Ve Simdi Sira Geldi Ic Dizayna Ilk Olarak Fiesta Aracimin On Paneline Uygun Kesip Bicmeden Kullana Bilecegim Genis Ekranli Bir TV + DVD + MP3 + RADIO ( Fiestanin Kumandasi Ile Kullanabilecegim ) Alet Ariyorum... Bu Konuda Bana Yardimci Olabilecek Uzman Bir Firma Biliyormusunuz Biliyorsunuz Sizde... Fiestalarin Teypleri 3 Kafali Ve Konsolda 3 Delikli... Bu Orjinal Konsolu Kestirmeden Fiestaya Uyumlu Bir Yuvasi Olan Marka Bagimsiz Guzel Bir Alet Ariyorum Bana Tavsiye Edebileceginiz Bir Seyler Varmi Acaba ? Firma Veya Aletin Markasi Modeli Gibi ? Simdiden Tesekkur Ederim. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Ford Fiesta 2005 Model - DVD Player Tv Taktirmak IStiyorum ( Acil )
ben çerçeve aldım kardeşim bi aralar kafayı Taktıydım Necvox 9690 a bi araştır derim 700ytl civarına bulunuyor her fonksiyonu var sorentolarda olanlardan ,istiyosan çerçeve ayarlanabilir , msnimi ekle görüşelim onur_2655@hotmail.com |
| | |
| | #3 |
| sport_trend Kayıt Tarihi: 06-06-2007 Yaş: 27
| Re: Ford Fiesta 2005 Model - DVD Player Tv Taktirmak IStiyorum ( Acil )
[quote=PASSATCI;1364092]ben çerçeve aldım kardeşim bi aralar kafayı Taktıydım Necvox 9690 a bi araştır derim 700ytl civarına bulunuyor her fonksiyonu varQUOTE] abicim o teyp benim bildiğim 2ooo ytl civarlarında 700 e nerde buldun ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Ford Fiesta 2005 Model - DVD Player Tv Taktirmak IStiyorum ( Acil )
Cd çalar gibi teybin içine ekran girenler oluyor. Görüntüyü de bozmaz, onları araştırdın mı |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: Ford Fiesta 2005 Model - DVD Player Tv Taktirmak IStiyorum ( Acil )
[quote=sport_trend;1415597]cok var , o paralara bulunuyor
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|