"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Gladio | Focus - Uzaktan Kumanda Problemi
Merhaba arkadaşlar, Aracım 2003 - Ford Focus HB Trend - 3 Kapı Benim problemim uzaktan kumandayla ilgili... Kullanma kılavuzunda uzaktan kumandadaki kapama tuşuna 3 sn boyunca basılı tutulması halinde merkezi kapanmanın olacağı yazıyor. Yani camlar + sunroof kapanmalı. Fakat ben bu işlemi yaptığımda sadece sunroof kapanıyor. Ön iki cam kapanmıyor. Arka camlar zaten açılmadığı için problem yok - 3 kapı ya hani o sebepten -Camların da kapanması için ne yapmam gerekiyor acaba bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim... Mesajı son düzenleyen burakyamac : 25-05-2007 - 23:25 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Focus - Uzaktan Kumanda Problemi
lan burak sen buraya üyemiydin yeni üye olmuşun ilk mesajın he sende fordÇu sun artık muhauha neyse bu kadar geyikten sonra onu pek kullanmazsın ya söyliyim can da da var o özellik geçen denedim gerçi alışmadığım içindir bi kapandı bi kapanmadı sanırım ben beceremedim gerçi eğer sunroof kapanıp yan camlar kapanmıyosa bence kapan emrini veren yerle camlar arasındaki kablolar takılı olmayabilir yada temassızlık olabilir....film camlı ya senin camlar belki film cam takarken camları çıkarırken o kabloyuda çıkarıp geri takmamışlardır....servise gitsen anlarlar aslında sanırım senin yapabiliceğin bişey yok nası araba memnun musun |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: Focus - Uzaktan Kumanda Problemi
merkezde sorun olabılır kablolarda bır sorun olabılrı yanı bır sorun var en iyisi servise gitmek
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
Önceden kaldırıp simdi kaldırmıyorsa Role,modul yada soketlerde bir sorun vardır... |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Cam Kaldırma modülü opsiyonel olabilir...Yani camların hiç bir zaman kalkmayacak olabilirler
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
delikanlıysa arka camları da kapatsın |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 14-08-2006 Yaş: 19
| Re: Focus - Uzaktan Kumanda Problemi |
| | |
![]() |