"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member | Focus ST için modifiye parçaları
Arkadaşlar 2000 model 2,0 Sport Trend aracım var.Performansını arttırmak istiyorum.Piyasada bulunabilicek ne tür parçalar taktırabilirim aracıma?
|
| | |
| | #2 |
| ZX3 | Re: Focus ST için modifiye parçaları
NOS taktır.. en kolayı bu |
| | |
| | #3 |
| Ace | Re: Focus ST için modifiye parçaları
direk filtreler sorun çıkartıyor benim bildiğim... ama st için üretilmiş filtre kitleri uygun olabilir... ss headers , komple egsoz boruları , son susturucu bunlar performansına katkıda bulunacaktır... chip malesef piyasada kolay bulabileceğin veya yaptırabileceğin ürünler olmuyor... blueprint olabiliyor benim bildiğim... daha ileri mod yapmak istersen dereceli egzantrik , emme manifoldu gibi parçalar kullanabilirsin... aşırı besleme olarakda forumda tubo uygulayan ve verim alana arkadaşlar var bildiğim kadarıyla... nos uda küçük çapta örneğin 50 hp gibi bir ek güçle kullanıcaksan motora ekstra bişey yapmana gerek yok... anlık olarak yüksek güç alabilirsin... sierra_rs nickli arkadaşımız sana bulunabilecekleri yerler ve markaları hakkında bilgi verir bence konuyu görürse... ama performansı arttıracaksan kesinlikle süspansiyon ve frenlere de ek uygulamalar yap derim...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #4 |
| Member | Re: Focus ST için modifiye parçaları
Koray geç oldu biraz ama teşekkür ederim arkadaşım.Cevap yazan yok diye konrol etmiodum başlığı Cenk ile sohbetimiz var.Yardımcı oldu saolsun.
|
| | |
| | #5 |
| Yönetim | Re: Focus ST için modifiye parçaları
Bu araca yapılabilecek en güzel işlem komple supercharger kiti...Eğer 4-5000 bın dolar ayırabılıyorsan en köklü çözüm...
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Focus ST için modifiye parçaları
focus_st uurda var aynı araçtan onda süpercip, açık hava filtresi ve egsoz var araç iyide gidiyor bi görüş istersen
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #7 |
| Member | Re: Focus ST için modifiye parçaları
Teşekkür ederim arkadaşlar. 4-5000 usd şimdilik ayırma şansım yok .O yüzden headers ve egzantirik düşünüyoruz şuan için. Bakalım nasıl bi güç alıcaz.
|
| | |
| | #8 |
| renaultsport | Re: Focus ST için modifiye parçaları
olm bence o tarz bi kit fena olur eğer direk aracına uygun kit varsa hele... |
| | |
| | #9 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Focus ST için modifiye parçaları
öncelikle aracın focus st diye geçmiyor. eğer örnekleri bulmak istersen 2.0 blacktop ya da 2.0 zetec diye aratmak daha faydalı olur. aracının işletim sistemine müdahele etmeden hiçbir güç alamazsın maalesef. o yüzden öncelikle aracın yapılan modifikasyonlara karşılık vermesi için beyni kandıracak olan bir ünite edinmen gerekiyor. ya da tuning firmalarıyla konuşup farklı yöntemler denenebilir. |
| | |
| | #10 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: Focus ST için modifiye parçaları
Chipsiz olmucak zaten Ömer
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|