"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| No More Diesel | Focus II 2.0 (motor hakkinda...)
Selam arkadaslar; Oncelikle artik bende bir Ford sahibi oldum ![]() Hem baba meslegi hem egitim amacli geldigim Rusya'da 2. senemde burda fiyatinin cok uygun ve fordun cok yaygin olmasi sebebiyle Focus II 2.0 aldim... 4 kapi rengide burda kiremit kirmizi olarak geciyor,Ghia... benim sorum motor hakkinda olacak Turkiyede Focus 2.0(145hp) motorla satilmiyor diye biliyorum... Ben Forumumuzda ford hakkinda daha engin bilgiye sahip olan arkadaslardan bu motorun artilarini,eksilerini yazmalarini rica ediyorum... Ayrica varsa teknik verileride verilse iyi olur... Benim 870 km lik surucu deneyimimden cikan sonuca gore golf 2.0 FSI lara gore hem az da olsa performans eksisi ve tuketim acisindanda bir hayli fazlasi var(benim ortalamam suan 15.2) ![]() ![]() Rusya'da litre fiyati 1 ytl olan benzin pek koymuyor insana fakat genede cok... Genelde aracimdan cok memnunum makyajli olusu ses sistemi yol tutusu beni mest ediyor valla ![]() Abimin araba(avatardaki) 5.20den daha hizli ![]() Simdiden tesekkur ederim herkese...Team ford yazisini bende imzamin altina koymak istiyorum onuda nasil yapicam,yardimci olursaniz sevinirim ![]() Not:Team Ford'daki arkadaslarin yeterli bilgiye sahip olacagini dusunerek genel otomobil konularina acmadim konuyu... Mesajı son düzenleyen REDLİNE-TUNİNG : 26-02-2008 - 21:44 |
| | |
| | #2 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
hayırlı olsun ![]() yalnız 15.2 biraz fazla bence. arac kac bin km de ? |
| | |
| | #3 |
| No More Diesel |
saolasin... araci sifir aldim 870 km de |
| | |
| | #4 |
| Doctor |
sıfır olmasından dolayı ilk başta biraz fazla yakar.1000-2000 km sonra şehiriçinde 12 lt civarına düşer tahminimce
__________________ B161B-B18C-C32B-F20C-K20A-13B REW-4G63T-SR20DET-RB26DETT-VR38DETT-4AGE-1JZGTE-2JZGTE |
| | |
| | #5 |
| No More Diesel | |
| | |
| | #6 |
| No More Diesel |
bende duser diye bekliyorum valla ama genede biraz fazla yicek gibi 13 ten asagi dusmez tahminimce... 2.0 FSI daha az yiyo ornegin... |
| | |
| | #7 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
aracında bulunan motora sahip fiesta yı bende henüz kullanmaya başladım ve şu an ortalama 7 8 litre civarı yakıyorum. tüketim biraz fazla göründü bana ancak ilerde düşecektir. team ford başlığı altında bir konu var duratec 20 hakkında. o konu altında bu motorun modifiyesi hakkında bilgi edinebilirsiniz. |
| | |
| | #8 |
| No More Diesel |
valla modifiyeye girismek icin daha erken pekte dusunuyorum acikcasi... yani rakiplerine gore iyi midir sizce? birde cok saglam bir kaynaktan teknik verilerini bulamadim yardimci olursaniz sevinirim... |
| | |
| | #9 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
soguktandır bence pek duşmez tüketim bu sevıyelerde dolanır ![]() bu arada hayırlı olsun
__________________ |
| | |
| | #10 |
| No More Diesel |
onunda etkisi var sirketin arabalarda genelde 1 litre oynadi ama galiba ben azicik fazla abandim... Sorun degil zaten 45 milyona doluyo depo |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|