"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Fiesta MK5 sahipleri kimler?
Bahsettiğim araç 00-02 arası üretilmiş, fiestanın şuanki kasasından bir önceki, en son makyajlanmış olanıdır. Aramızda kimler bu araç sahibi? Mod olarak neler yaptınız, neler yapmayı planlıosunuz paylaşalım.
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: Fiesta MK5 sahipleri kimler?
nasısın Sina.... ben varım egzoz hava filtresi vardı çıkarttım onları egzozu yeniden takmayı düşünüyorum hava filtresini satıcam....dışına bişi yapmadım içinde de bi vites topuzu pedallar bide kemer yastığı var standart gibi bi araba |
| | |
| | #3 |
Seni bilioz ztn yaw ![]() Yok mu başka yaw? |
| | |
| | #4 |
Seni bilioz ztn yaw ![]() Yok mu başka yaw? |
| | |
| | #5 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: Fiesta MK5 sahipleri kimler?
bende vardı ama 98 di mk4
|
| | |
| | #6 |
bizim kasa fiestalar nie bu kadar az ya bugun bakıyorum yeni kasalardan çok var küçük segmentteki sayısı baya iyi eskiden de mi böyleydi de bana mı az geliyor???
|
| | |
| | #7 |
bizim kasa fiesta motorunun 1.25 hacminde olmasından ötürü pek tutmadı anlaşılan, oysa 1.25 bir araca göre performansı bence gayet tatmin edici ve ekonomik olması da cabası. Belki de ben aracımı sewdiğim için böyle konuşuyorum.Mk5 fiesta hem şirin hemde sempatik bir araç benim gözümde, kendi emeğim ile sağını solunu modifiye etmek (iç ve dış, motor değil) beni mutlu edio, malesef yeni araçlarda artık bu imkanlar olabildiğince az çnk herşey beyindi vs idi bağlı elektrk sistemine.
|
| | |
| | #8 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
| Re: Fiesta MK5 sahipleri kimler?
Valla ne yalan söyliyim 98 flair ımı cok özlüyorum Oldukca devirli kıvrak ekonomik güclü yol tutusu ve frenajıda oldukca iyi vergisi azAnlatmakla bitmez valla |
| | |
| | #9 |
öyle bi söylediniz ki okulu bitirince satmayı düşünüyodum satmayasım geldi |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|