"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 07-03-2007 Yaş: 22
| Mesajı son düzenleyen KADİR BERKE : 11-05-2007 - 13:39 |
| | |
| | #2 |
| POKERAY | Re: Buda Benİm 2007 Sedan Modİfİyelİ Focusum
başka site reklamı yasak kaldırsan iyi edersin linki
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
| | #3 |
| Re: Buda Benİm 2007 Sedan Modİfİyelİ Focusum
ok şimdi oldu |
| | |
| | #4 |
| ICEMAN Kayıt Tarihi: 24-05-2007
|
Merhaba Bence çok güzel olmuş güle güle kullanın. Benim birkaç sorum olacak. Soru1: Şu angel eye farlardan ben de buldum. ama henüz elime geçmedi. Far yükseklik ayarı çalışıyor mu? Soru2: Farların üst köşelerinde gördüklerim lede benziyor. Led ise farı aldığınızda birlikte mi geldi yoksa siz mi led taktınız? Soru3: Angel eye iyi güzel hoş da acaba ışık kaynağı led filan mı yoksa neonlarda olduğu gibi angel eye'ın kendisi mi ışık kaynağı? Sorma nedenim eğer ışık kaynağı gümlerse nasıl değiştiririz diye merak etmem. Sev&Say&Sel -med- |
| | |
| | #6 |
| RADAR MAHKUMU | Re: Buda Benİm 2007 Sedan Modİfİyelİ Focusum
MAşallah kazasız Belasız sürüşler.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-03-2005 Yaş: 28
sade ve güzel, kazasız belasız kullan
|
| | |
| | #8 | |
| Re: Buda Benİm 2007 Sedan Modİfİyelİ Focusum Alıntı:
cvp2:eet doğru görmüşsün onlar led farla birlikte geldi.yalnız şunu belirtiyim farın içinde gelen ampüller çok kalitesiz 10 metre bile aydınlatmıyo sana tavsiyen xenon alman ben öle yaptım şimdi stdayum gibi aydınlatıyo. cvp3:içinde ufak led ler var.istedğin zaman açıp değiştirebilirsin aynı park ampülü gibi ama daha ufak. ii forumlar | |
| | |
| | #9 |
saolun arkadaşlar hepimize kazasız+cezasız sürüşler |
| | |
| | #10 | |
| ICEMAN Kayıt Tarihi: 24-05-2007
| Alıntı:
Cevaba cevap2: Elimde zaten eski aracımda kullandığım Target Xenon kit var onları takmayı düşünüyordum. Ledlerin de geliyor olması güzel. Cevaba cevap3: Bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu. Bütün cevaplar için çok teşekkür ederim. Yakında ben de 2007 Focus 5K Ghia TDCi aracımın fotoğraflarını paylaşacağım. Sev&Say&Sel -med- | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|