"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kndi modfymi kndim yparım |
Benyler başlıktan da anlıyacağınız gibi arabama 18 inç jant taktırmak istiyorum. Jantlar ikinci el ve BMW M3 ten çıkma.Tabi lastikleride üstünde. Geçen baktım arka tarafa sorunsuz olurlar.Ama önde kuşkularım var.Yaylara deyme gibi bi sorun. Yardımcı olursanız sevinirim. Jantları daha gidip görmedim sadece resmi var bende. Karşı tarafa ne gibi teknik sorular sormam lazım bide onları söylerseniz sevinirim. Mesajı son düzenleyen Ower : 13-04-2007 - 13:22 |
| | |
| | #2 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: Wv Bora'ya 18 lik fant olur mu?
resmini bizde bi görsek
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Wv Bora'ya 18 lik fant olur mu?
Bijon aralıkları uymuyorsa takamazsın...Ki uymuyor diye tahmin ediyorum fakat emin değilim... 18" BBS fantlar güzel...
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
Bijon aralıkları farklıdır uymaz ki Jant sonuçta bu tart ordan 4 tane 18'lik takayım arabama diyemiyoruz maalesef..Bijonu uysa offseti var kalınlığı var var da var.. Herkes kendi aracına doğru uyan jantı seçmeye çalışsa jantçılar iş yapamaz bence |
| | |
| | #5 |
| Kndi modfymi kndim yparım | Re: Wv Bora'ya 18 lik fant olur mu?
Resmi bugün eklerim. Sonuçta 5 bijon benim arabada jantta.Ama işte büyük gelir mi arabaya.Yayları değiştirmek zorunda kalırmıyım?
__________________ İİyiki modifiye varrr. 0536 833 81 81 |
| | |
| | #6 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
işte onu anlatmaya çalışıyoruz.5 bijon olması bişeyi değiştirmez..5 bijon ama bijon aralıkları kaç..Her 5 bijon jant birbirine uymaz..
|
| | |
| | #7 |
ok anladım çok teşekkürler.
| | |
| | #8 |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: Wv Bora'ya 18 lik fant olur mu?
bmw 5x120 bijon aralığı kullanıyor vw 5x100 arada 20 mm gibi bir rakam var
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... |
| | |
| | #9 |
Evet doğru olmuyormuş.Keşke olsaydı. offf offf.Düşünsenize Bora'da m3 jant ne güzel olurdu.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|