"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Tiburon GT Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 23
| VW Golf IV stop ?
arkadaşlar 2001 de golf confortline aldım fakat araç gelmeden golflerdeki arka stop farklılıkları dikkatimi çekmişti araç geldiğinde benim stoplar turuncuydu servise sordum daha önce hiç dikkat etmemiştik dediler arka stopları siyah olan arkadaşlarıma sordum bilmiyoruz veya 2. el aldığımda böyleydi yanıtlarını aldım bu olayın aslını açıklayabilecek biri varmı bana ve izmirde golf IV lerin yarısından fazlası siyah stoplu gidip bir aksesuarcıda stobun üzerine ince plastik şeklinde yapışcak bi şey varda bunumu yaptırıolar yoksa hepsi eski stobu atıp yurt dışından yeni stopmu getirtiyor? daha açıklayıcı olsun diyede fotoda koyutorum ![]() ![]() şu anda yeni aracım var fakat golfu kardeşim kullanıyor ve bir süreliğine değiştik servis için izmirdeyim ve arkadaki turunculardan kurtulmak istiorm şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: VW Golf IV stop ?
R32 stopları o koyu olanlar. Ya da GTI'lar da öyle sanırım resimden de görüldüğü gibi. Serviste olması lazım.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| alpi | Re: VW Golf IV stop ?
aynen.gti,gti-tdi ve r32 lerde var bu stoplar,bu resimdekide 25.yil icin uretilen gti...
__________________ golf GTI |
| | |
| | #4 |
| Re: VW Golf IV stop ?
çok teşekkür ediorm açıklamalar için benim gördüğüm araçlar gti diildi hatta eniştemde de var 2. el almıtı 1.6 otomatik onunda siyah demek millet servise getirtip taktırmış ama bunu yapan yarıdan fazla olunca garibip gelior acaba aracı alırken opsionel olarak gti stoplu die spariş vermiş olabilirlermi böyle bişi duyan varmı?
|
| | |
| | #5 |
| alpi | Re: VW Golf IV stop ?
walla turkiyede hersey olabilir ama standart fabrika cikisi boyle sonucta almanyada yasiyan bir vw calisaniyim ve bir gti sahibiyim
__________________ golf GTI |
| | |
| | #6 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
2004 sonrası hepsinde koyu renk.. Öncesinde ise sportline, highline, GTI, R32, 4motion, 1.8 hariç hepsi açık renk...
__________________ Team VW |
| | |
| | #7 |
| Fire Fighter Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 29 Otomobil: Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
1998-2001 arasında sadece 1.8 highline modellerde siyah stoplar vardı onun dışındaki trendline veya comfortline modellerinin(1.6) tamamı turunculu olanlardı..daha sonraki dönemlerde pasific,primeline gibi modellerde de siyah olarak geldi stoplar..ama sizinki 2001 model olduğuna göre zaten orjinali budur,bir yanlışlık yok..
Mesajı son düzenleyen "SkY" : 25-11-2007 - 12:18 |
| | |
| | #8 |
6 sene sonra olayı tam olarak öğrendim açıklamalar için hepinize çok teşekkür ederim en iyisi bi ara gidip sanayide vitral 1 kat siyah boya attırayım alttaki beyaz geri lambasınada kırmızıya boyatayım 2004 model olsun |
| | |
| | #9 | |
| M10B16 | Alıntı:
| |
| | |
| | #10 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-12-2007
|
kırmızı şeffaf folyo ve siyah seffaf folyoyla bu iş biter beyaz geri vites lambasını kırmızıya ortada kalan iki kısmıda siyah folyoyu cektnmi tmamdırda.. bunalrı nerden teimn etcez hiç bilmiorum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|