"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Volkswagen'imizin Hangi Yönlerini Seviyoruz/Sevmiyoruz?...
Evet sevdalısı olduğumuz otomobillerimizin sevdiğimiz ve sevmediğimiz özelliklerini paylaşalım... Ben GolfIV'umun konforunu, rahatlığını ve bana verdiği güven hissini seviyorum...Kalitesini güzelliğini seviyorum...Yağmur sensörünü, müzik sistemini, mavi-kırmızı kadran ışıklarını seviyorum... Bekçinin arabayı yıkarken fırçanın tahta kısmıyla çizdiği yerleri sevmiyorum, marş motorumun soğuk havalarda ilk çalıştırmada çıkardığı sesi sevmiyorum, viraj denge çubuğumun contalarının çıkardığı sesi sevmiyorum... Bunların hepsi 5bin kilometre sonraki servis ziyaretinde giderilecek olan sevmediklerim ![]() Ama aracın şasisindeki aşırı konfor için üretilmiş olması hissini sevmiyorum, yol tutuş eksikliğini sevmiyorum... Golf V'in ise, yeniliğini, güzelliğini, konforunu, güvenliğini... herşeyini seviyorum... Ekstra olarak şasinin eskisine göre ciddi şekilde kuvvetlendirilmiş ve rijitleştirilmiş olmasını, arabanın eskisinin tokluğundan bile 2 kat daha tok oluşunu seviyorum... Sinyale azıcık dokununca yerine oturmadan sadece 3 kez yanıp sönmesini seviyorum... Daha yazarım aklıma geldikçe
__________________ Team VW |
| | |
| | #2 |
| PLYBY_AYDO ® | Re: Volkswagen'imizin Hangi Yönlerini Seviyoruz/Sevmiyoruz?...
golf IV de muzık sıstemını ıc dekorunu sevıyorum sevmedıgım yanı cocukların arabamı cızmelerı daha golfume doyamadan hemen bı ust modelının cıkması |
| | |
| | #3 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
| Re: Volkswagen'imizin Hangi Yönlerini Seviyoruz/Sevmiyoruz?...
Golf V'in şeklini,konforunu,kullanım kolaylığını,sorunsuzluğunu,verdiği güvenlik hissini,yol tutuşunu,mavi kırmızı gösterge panelini,dokunmatik sinyallerimi seviyorum.. Ön konsoldan gelen saat tıklamasına benzeyen sesi ve bozuk yollarda ön konsoldan ses gelmesini sevmiyorum.. |
| | |
| | #4 |
| Erol Atar Hayrani :D | Re: Volkswagen'imizin Hangi Yönlerini Seviyoruz/Sevmiyoruz?...
BMWler arka plakami cok begeniyorlar ![]() Yol tutusu ve torku cok seviyorum MK5ta |
| | |
| | #5 | |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: Volkswagen'imizin Hangi Yönlerini Seviyoruz/Sevmiyoruz?... Alıntı:
ben birde mp3 olayını ekleyeyim o biraz sıkıntı yapıyor birde vitesler biraz sert bendemi öyle yoksa hepsindemi bilemiyorum
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... | |
| | |
| | #6 |
Golf'ün vites geçişleri inanılmaz yumuşak ve kolay..Kemikli geçiyorsa bence bir göster servise..
|
| | |
| | #7 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
V'in düz vitesini bilmiyorum ama IV'un vitesleri kemiklidir...
__________________ Team VW |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
FSI motor + otomatik şanz. sevmiyorum bunu sevmedikten sonra diğer yönlerinide sevesim gelmiyor ![]() motor VW patentli olduğu için dedim
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
| | #9 |
nasıl unutmuşum yaw direksiyonunu sevmiyorum Bana göre çok hissiz park ederken inanılmaz kullanışlı ama sportiflik adına hiç bir şey yok..Ya da bana öyle geliyor.. |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: Volkswagen'imizin Hangi Yönlerini Seviyoruz/Sevmiyoruz?...
Sevmediğim yönü yok. , (şimdilik)
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|