"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kuduruk Araba Terbiyecisi Kayıt Tarihi: 31-10-2004 Yaş: 27
| Turtle Wax Extreme Nano Teknolojİ Sivi Cİla
H.sonu arabayı yıkattım baktım boyanın üstünde fırça çizikleri bariz belli oluyor.Dedim turtle wax'ın bu ürününü deneyim..Boya korumadan daha ucuza gelir hem de kollarım için iyi olur bu aralar yine iyice tembelleştim Ne güzel askerden gelince tam formdaydım Bu ürünü kullanan oldu mu hiç aranızda..Internetten araştırdığım kadarıyla baya tavsiye edilen bir ürün. Nano teknolojisi ile güzel bir parlaklık veriyormuş.Bi de çabuk çıkmazsa iyi bir ürün gibi geldi bana.hepsiburada'dan sipariş verdim bekliyorum uyguladıktan sonra resimleride çeker eklerim.. Bu arada ürünün resmi budur.. |
| | |
| | #2 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT
| Re: Turtle Wax Extreme Nano Teknolojİ Sivi Cİla
Sitede bi konuda konuşmuştuk bunu, o faydalı olabilir wax konusunda. Bende merak ediyorum çokmu farklı diye normal wax'tan..
|
| | |
| | #4 |
PTFE içeren bir wax'ı var turtle wax'ın..Teflonlu diye geçiyor..Mesela ben o'nu pek beğenmedim.Çok bir parlaklık vermiyordu.Ama çok güzel kokuyor aynı şeker gibi Ne zaman açsam acaba bi tadına baksam mı diye içimden geçiriyorum |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-07-2004 Yaş: 25
ben aynisinin sampuanini kullaniyorum nano teknolojili o bile parlatiyor yeteri kadar...zaten turtle - wax markasi en iyisi piyasanin...uyguladiktan sonra dusuncelerini yazarsan sevinirim...
|
| | |
| | #6 |
yazarım yazmam mı..Hatta uygulamalı örnekli 100 tane resim bile koymayı düşünüyorum Uygulamadan önce ve sonra diye Ama en erken bu işi önümüzdeki h.sonu yapabilirim gibi geliyor..Bu aralar meşgulum biraz..
|
| | |
| | #7 |
| SakiN...SadE.. | Re: Turtle Wax Extreme Nano Teknolojİ Sivi Cİla
Valla 4 gozle beklıyoruz..Gecen bır arkadas demıstı turtle wax ıyı dıye oda denememıs nano'luyu..Gecen magazada elım urune gıttı geldı gıttı geldı,,cesaret edemedım..Tecrubelerınden sonra almayı dusunuyorum.. |
| | |
| | #8 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24
ben de şampuanını kullanıyorum, o bile yetiyo arkadaşın dediği gibi. kurularken de hızlı cila sıkıyorum, parıl parıl oluyo araç.. aynı üründen ben de almıştım ama havaların düzelmesini bekliyorum uygulamak için. ek olarak 2 ürün daha aldım. şu topicte konuşulmuştu: cila makinesi kullanan var mı? |
| | |
| | #9 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
Ben geçtiğimiz h.sonu Sonax ın renkli olanından aldım biraz para verdim ama herkese tavsiye ederim makine kullanmadan 3 saatte attım cila yı ama sonuç çok güzel oldu gören herkes boyattım sandı arabayı
__________________ |
| | |
| | #10 |
hepsiburada hala ürünü kargo'ya veremedi gelseydi bu h.sonu dayanamayıp yapardım neyse bekliyorum...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|